Суспільство

Житомирським військовим придбають американські парашути та повітрянодесантну техніку

4 October 2018, 13:02

У Житомирі відбулася робоча зустріч керівного складу командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України та представників американської компанії «Airborne Systems».

Про це повідомляє прес-служба командування ДШВ ЗС України.

Під час зустрічі представники американської компанії провели презентацію власної продукції, яка незабаром надійде до військових частин Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Також в ході зустрічі були детально обговорені питання підготовки наших інструкторів спеціалістами компанії щодо експлуатації та обслуговування десантно-парашутних систем, зокрема армійських парашутів Т-11, Intruder 360, Ні-5 та іншої повітрянодесантної техніки.

Командувач Десантно-штурмових військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Михайло Забродський відзначив, що надходження до Збройних Сил України зразків однієї із найкращих світових продукцій «Airborne Systems» є значним кроком у розвитку Десантно-штурмових військ.

Після брифінгу генерал-лейтенант Михайло Забродський вручив представникам компанії на згадку сувеніри. Після цього гості відвідали навчальні класи, де буде безпосередньо проходити підготовка наших інструкторів іноземними партнерами.

Начальник прес-служби командування ДШВ Збройних сил України Валентин Шевченко у коментарі Житомир.info відмітив, що американська компанія «Airborne Systems» є одним з найкращих постачальників повітрянодесантної техніки у світі.

«Мова йде про надходження до Збройних Сил одних з найкращих десантно-парашутних систем та іншої повітрянодесантної техніки, в тому числі обладнання для десантування вантажів, програмне забезпечення, навігатори і багато іншого», - поінформував Валентин Шевченко.

Він також додав, що зазначене обладнання має надійти до військових частин ДШВ в рамках державних закупівель.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДШВ 
Матеріали по темі