Влада

​У Житомирській області хочуть здати в оренду три ділянки для будівництва електростанцій

4 October 2018, 14:39

У Житомирській області планують провести земельні торги у формі аукціону на три земельні ділянки, розташовані в Чуднівському районі, для будівництва електростанцій.

Про це йдеться в оголошенні, опублікованому на сайті Житомирської ОДА.

«Житомирська обласна державна адміністрація оголошує земельні торги у формі аукціону на три земельні ділянки. Землю можна буде взяти в оренду на 25 років», - інформує сайт Житомирської ОДА.

В опублікованому оголошенні зазначається характеристика трьох лотів на право оренди строком на 25 років земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що розташовані за адресою: Житомирська область, Чуднівський район, Дубищенська сільська рада, площами:

38,0338 га (стартовий розмір річної орендної плати становить 727850 грн. 39 коп., без ПДВ),

2,0000 га (Стартовий розмір річної орендної плати становить 38273 грн. 87 коп. без ПДВ),

15,0315 га (Стартовий розмір річної орендної плати становить 287656 грн. 85 коп., без ПДВ).

Усі ці ділянки пропонується здати в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій. Крім того в оголошенні відмічається, що переможець земельних торгів зобов’язаний буде використовувати ділянку виключно за цільовим призначенням, розпочати та завершити забудову протягом трьох років, а також дотримуватися охоронних зон навколо інженерних комунікацій.

Земельні торги у формі аукціону призначено на 08 листопада 2018 р. Останній день прийому заяв – 02 листопада 2018 р. до 14.30 год.

Як повідомляв Житомир.info, 30 липня 2018 року Житомир підписав угоду зі словенською компанією щодо будівництва сонячної електростанції на околиці міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: земля аукціон електростанція 
Матеріали по темі