Політика

Прихильника створення Громадської ради при Житомирській ОДА облили зеленкою на порозі адмінбудівлі

5 October 2018, 11:40

У Житомирі 5 жовтня біля входу до облдержадміністрації невідома особа облила зеленкою громадського активіста, представника Всеукраїнської ГО «Народна рада» Геннадія Краснобокого.

У коментарі Житомир.info Геннадій Краснобокий розповів, що активісти приходили до голови ОДА Ігоря Гундича, аби дізнатися, чи прийшло роз’яснення Мін’юстиції щодо Громадської ради. Домовилися, що прийдуть у понеділок на 14:00 зі своїми пропозиціями щодо критеріїв і порядку формування ради.

«Дійсно, мене облили зеленкою, коли вийшли з приміщення ОДА. А до облдержадміністрації приходили та домовилися з головою, що ми на дві години, у понеділок, будемо створювати робочу групу щодо Громадської ради. Там була команда Евіна, і була команда радикально налаштованих молодчиків, які проти створення Громадської ради. Хочу наголосити на тому, що зараз в області громадського контролю немає. Будь-хто може приїхати на підприємство – і влаштувати рейдерський захват. На сьогодні, якщо буде Громадська рада, то вони не зможуть приїжджати і офіційно там представлятися якоюсь організацією. Заяву до поліції я не писатиму, я буду давати прес-конференцію, буду давати роз’яснення, і нехай громада оцінює дії всіх», - сказав Геннадій Краснобокий.

Нагадаємо, близько 9-ї ранку 5 жовтня громадський активіст Андрій Блощінський на асфальті під стінами ОДА залишив повідомлення Ігорю Гундичу.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі блогера Василя Муравицького облили зеленкою 6 серпня 2018 року, коли той виходив після судового засідання з будинку правосуддя на майдані Соборному.

10 квітня 2014 року під час перерви сесії Житомирської облради, Сергія Рижука обілляли зеленкою. Після інциденту з Рижуком житомирські активісти заявили, що зеленки вистачить на всіх корупціонерів і хабарників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Краснобокий Громадська рада зеленка ОДА  
Матеріали по темі