Суспільство

​Житомир може стати приймаючою стороною освітніх експортних програм від уряду Естонії

5 October 2018, 12:14

Житомир може позмагатися за право бути приймаючою стороною освітніх експортних програм, розроблених Інститутом Маркетингу Естонії у співпраці з Офісом з просування експорту, що фінансуються Міністерством закордонних справ Естонії.

«15 областей вирішили позмагатись за право бути приймаючою стороною програм Export Revolution Ukraine та Creative Export Ukraine. Житомирська, Запорізька, Полтавська, Кіровоградська, Донецька, Сумська, Дніпропетровська, Івано-Франківська, Луганська, Львівська, Одеська, Харківська, Черкаська, Чернігівська та Чернівецька області вже визначили регіональних координаторів та готові до набору свідомого та активного бізнесу», - йдеться в оголошенні, опублікованому на сайті Export Promotion Office.

Завданням регіонального координатора є залучення бізнесу до навчання на безкоштовні освітні програми та отримання необхідної кількості заяв-реєстрацій до участі, зокрема:

  • Export Revolution Ukraine PRO – 40 заявок (25 відібраних до участі компаній)
  • Creative Export Ukraine PRO – 15 заявок (10 відібраних до участі компаній)
  • Export Revolution Ukraine START – 40 заявок
  • Creative Export Ukraine START – 40 заявок

Два міста-переможці матимуть змогу приєднатись до реалізації національних навчальних програм та отримають відзнаку від Посольства Естонії в Україні за підтримку проектів Розвитку та співробітництва та відзнаку від Офісу з просування експорту у реалізації національних освітніх програм. Регіональні координатори будуть запрошені до участі в освітньому бізнес-турі (Таллінн, Естонія).

Для того, щоб Житомир зміг стати центром експортної освіти, підприємцям пропонують зареєструватися на участь у навчальних програмах до 17 жовтня, що збільшить шанси міста на перемогу.

Посилання на реєстраційні форми:

Export Revolution Ukraine: PRO – це інтенсивний навчальний курс для досвідчених експортерів, який націлено на розвиток професійних навичок менеджерів з зовнішньоекономічної діяльності та розробку стратегічного експортного плану підприємства.

Creative Export Ukraine: PRO – це інтенсивний навчальний курс для досвідчених експортерів – менеджерів з експорту та власників креативного бізнесу, який спрямовано на створення потужного міжнародного бренду.

Export Revolution Ukraine: START – це освітній курс для українських підприємців, що бажають почати експортувати і мають на меті більше дізнатись про експорт.

Creative Export Ukraine: START – це освітній курс для українських креативних підприємців, що бажають почати експортувати і мають на меті створити успішний та впізнаваний бренд.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні минулого року у Житомирі голів ОТГ навчали залучати інвестиції приватного бізнесу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: освіта бізнес 
Матеріали по темі