Влада

​Мер Житомира призначив нового начальника рятувальної служби на воді та продовжив контракт з директором КП «Здоров’я»

5 October 2018, 13:19

4 жовтня мер Житомира Сергій Сухомлин призначив на посаду начальника Житомирської міської рятувальної служби на воді Калабіна Вадима Григоровича. Про це йдеться у розпорядженні міського голови від 4 жовтня 2018 року.

«Розглянувши клопотання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кондратюка С.М. від 19.09.2018 №406, заяву Калабіна В.Г., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», призначити з 5 жовтня 2018 року Калабіна Вадима Григоровича на посаду начальника Житомирської міської комунальної рятувальної служби на воді та укласти з ним контракт», - йдеться у розпорядженні міського голови.

У прес-службі Житомирської області уточнили, що Житомирська міська комунальна рятувальна служба на воді підпорядковується управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Житомирської міської ради та знаходиться у гідропарку.

Житомирська міська комунальна рятувальна служба на воді здійснює діяльність по забезпеченню безпеки в надзвичайних ситуаціях. Попередній керівник – Ткачук Ігор Петрович.

Також 4 жовтня мер Сергій Сухомлин розпорядився укласти на рік контракт з директором комунального підприємства «Здоров’я».

«Розглянувши подання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Краснопір В.В. від 17.08.2018 №26/593, заяву Веремчук С.А., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 65 Господарського кодексу України, укласти з директором комунального підприємства «Здоров’я» Житомирської міської ради Веремчук Світланою Арсентівною контракт на термін з 06 жовтня 2018 року по 07 жовтня 2019 року», - йдеться у розпорядженні міського голови.

За інформацією сайту міської ради, Світлана Веремчук очолювала КП «Здоров’я» і раніше, тож з нею міська рада продовжила контракт.

КП «Здоров’я» надає платні послуги з охорони здоров’я – медичні огляди декретованого контингенту, медичні огляди працюючих зі шкідливими умовами праці, осіб, які поступають на навчання, а також видає медичні довідки щодо придатності керування транспортним засобом, для отримання дозволу на об’єкт дозвільної системи. Знаходиться це підприємство за адресою майдан Польовий, 2.

Нагадаємо, у Житомирі проведуть конкурс на посаду головного лікаря дитячої стоматполіклініки.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира розглянув заяву Миколи Задорожного і звільнив з 1 жовтня його з посади головного лікаря комунальної установи «Житомирська міська дитяча стоматологічна поліклініка».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: посада призначення 
Матеріали по темі