Суспільство

У Житомирській ОДА запевняють, що нова партія «пакунків малюка» надійде наступного тижня

6 October 2018, 10:33

Житомирська область наступного тижня отримує ще 462 пакунки малюка. Ці речі для новонароджених будуть передані тим, хто ще їх не отримав та видаватимуться при виписці з пологових для тих, хто народжуватиме нових жителів Житомирщини.

Про це інформує прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Станом на 5 жовтня 2018 року наша область отримала вже 638 комплектів для новонароджених діток. Проте наразі існує потреба у ще понад 300 пакунках малюків. Про це повідомляє департамент праці, соціальної та сімейної політики ОДА. Нова партія у кількості 462 пакунків малюка, що надійде вже наступного тижня, повністю забезпечить потреби області на сьогодні. Комплекти з одягом та речами для новонароджених зможуть видати, тим хто вже народив, і залишаться ще для тих, хто народжуватиме в найближчі дні», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що пакунки малюка видають батькам при виписці у пологовому будинку. Якщо їх немає, то необхідно написати заяву (в пологовому відділенні на орган соціального захисту за місцем проживання) і найближчим часом комплект доставлять додому.

Як повідомляв Житомир.info, 20 вересня 2018 року перші 386 «пакунків малюка» роз'їхалися по пологових будинках Житомирської області.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА пакунок малюка  
Матеріали по темі