Суспільство

ЖК «Перлини Корбутівки» - народний бренд 2018

8 October 2018, 10:19

Протягом всього часу будівництва житловий комплекс «Перлини Корбутівки» радував своїх клієнтів унікальними та цікавими пропозиціями. На рахунку забудовника – вже 5 повністю зданих секцій комплексу в Житомирі за адресою: Вільський Шлях, 14.

«Перлини Корбутівки» - це затишне та комфортне житло, збудоване з якісних та сучасних матеріалів – червоної, силікатної та облицювальної цегли, внутрішнім утепленням мінеральною ватою 100 мм.

Планування квартир дозволяє облаштувати власне помешкання на свій смак,
передбачає можливість об’єднання кількох квартир та індивідуальні планування.

Залишилось ще зовсім небагато часу і остання секція буде здана в експлуатацію. Уже наступного року власники зможуть заселитися у квартири з підведеними комунікаціями та розведенням мереж усередині. Більше того, ми не забули і про прибудинкову територію, яку облаштовуємо під потреби мешканців.

Ми дякуємо всім нашим партнерам та клієнтам за час, проведений у тісній та плідній співпраці та просимо вас підтримати своїм голосом ЖК «Перлини Корбутівки» у номінації «забудовник» https://brand.20.ua/zh. А також щиро дякуємо за довіру усім нашим клієнтам за те, що обрали саме нас серед різноманіття забудовників Житомирщини.

ЖК «Перлини Корбутівки» - це Ваша вдала інвестиція у майбутнє! Телефонуйте - ‎097 811 22 33 або завітайте у центр продажів за адресою - вул. Чуднівська 129Б, чи відвідайте наш сайт http://perlinikorbutivki.com.ua/uk/ .

Перлини Корбутівки, оберіть свою перлину!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі