Події

Біля вхідних дверей палаючого будинку в селі Житомирської області виявили обгорілі рештки людини

8 October 2018, 11:16

У селі Клітище Черняхівського району Житомирської області на пожежі загинув 65-річний пенсіонер, який не випускав з рук цигарки.

Про це 8 жовтня повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«8 жовтня о 01:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Клітище Черняхівського району. З’ясувалося, що горить веранда та 70 кв. м покрівлі цегляного будинку загальною площею 25х10 м. Також існувала загроза поширення полум’я на поруч розташовані господарчі та сусідські будівлі. На момент прибуття рятувальників покрівля веранди вже впала всередину», - повідомила прес-служба.

Для підвозу води організували ще одну пожежну автоцистерну.

За даними УДСНС, на підлозі біля вхідних дверей веранди рятувальники виявили рештки людини. Як стало відомо, загиблим виявився 65-річний господар.

«Попередня причина пожежі – необережність під час куріння. Зі слів доньки, загиблий тимчасово проживав у веранді та постійно палив усередині. На місці пожежі були виявлені недопалки. Остаточна причина наразі встановлюється», - інформує прес-служба.

На ліквідацію надзвичайної події залучалося 9 чоловік особового складу та 2 спецавтомобілі. О 02:50 пожежу локалізували, о 04:10 – ліквідували.

Як повідомляв Житомир.info, 7 жовтня під час гасіння сміттєвих баків у Житомирі на саморобному лежаку рятувальники знайшли обвуглене тіло безхатька.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа загиблий УДСНС  
Матеріали по темі