Події

Неподалік Житомира Volkswagen в’їхав у припарковану вантажівку, загинула пасажирка-іноземка

12 October 2018, 10:56

На трасі Київ – Чоп у Житомирському районі Volkswagen врізався у вантажний Renault, в результаті чого пасажирка легковика загинула.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталась 12 жовтня близько 00.20 на 128 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Глибочиці.

«Попередньо, водій автомобіля Volkswagen Sharan, 60-річний громадянин Республіки Молдова, рухаючись у напрямку м. Києва, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з припаркованим на узбіччі автодороги автомобілем Renault Premium, під керуванням 55-річного киянина. У результаті ДТП смертельні травми отримала пасажирка автомобіля Volkswagen, 59-річна громадянка Молдови», – інформують у ГУНП.

Водії транспортних засобів не постраждали.

Усі обставини ДТП нині з’ясовуються у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 9 жовтня 2018 року у місті Коростень Житомирської області зіштовхнулись автофургон та вантажівка. У наслідок ДТП один водій отримав травми та був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вантажівка Рено  
Матеріали по темі