Влада

Мер Житомира призначив добровольця АТО з Прикарпаття директором Пластового молодіжного центру

24 October 2018, 13:13

Мер Житомира Сергій Сухомлин призначив на посаду директора комунальної установи Пластовий молодіжний центр добровольця АТО з Прикарпаття Максима Швеця.

Розпорядження «Про призначення директора комунальної установи Пластовий молодіжний центр Житомирської міської ради Швеця М. І» міський голова підписав 23 жовтня 2018 року.

«Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши подання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Краснопір В. В. від 27.09.2018 №26/702, протокол №1 від 28.08.2018 засідання експертної ради при Пластовому молодіжному центрі Житомирської міської ради, заяву Швеця М. І.: Призначити з 1 листопада 2018 року Швеця Максима Ігоровича на посаду директора комунальної установи Пластовий молодіжний центр Житомирської міської ради за погодженням з експертною радою при центрі, з посадовим окладом згідно із штатним розписом», - йдеться у документі.

У декларації за 2017 рік, яку Максим Швець подав 21.10.2018 року, як кандидат на посаду, зазначається, що він прописаний у місті Снятин Івано-Франківської області, а проживає у Житомирі в житловому будинку площею 63,3 кв. м, який належить Олександру Чорному. Єдиним джерелом доходів у минулому році була соціальна допомога в розмірі 2500 грн, виплачена управлінням соціального захисту населення Снятинської РДА.

Відомо, що Максим Швець очолював Снятинську районну організацію Національної скаутської організації «Пласт». Також Максим Швець з 23 квітня 2015 року перебував у зоні проведення АТО у складі 5-го Окремого батальйону Української Добровольчої Армії; виконував бойові завдання на позиціях батальйону поблизу м. Авдіївка Донецької області.

Як повідомляє Житомир.info, 12 квітня 2018 року на сесії міської ради депутати підтримали створення Пластового молодіжного центру Житомирської міської ради.

У березні 2018 на сайті міськради з’явився проект рішення щодо створення Пластового молодіжного центру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Швець розпорядження доброволець Прикарпаття Пластовий молодіжний центр  
Матеріали по темі