Суспільство

Встигніть придбати квартиру у ЖК «Фаворит»

25 October 2018, 13:11

У ЖК «Фаворит» будують четвертий будинок. Частину квартир у ньому уже купили.

Сучасні, привабливі багатоповерхівки, зручні доріжки та тротуари, функціональні дитячі й спортивні майданчики – це найперше, що впадає в око, коли потрапляєш у ЖК «Фаворит» в районі вулиць Івана Сльоти – Вітрука м.Житомира.

Першу п’ятиповерхівку тут здали в експлуатаціюу 2012 році і вже тоді окреслили грандіозний план забудови. Причому відразу поставили за мету створити по-справжньому комфортні та якісні умови для життя. Важливо, що цей житловий комплекс зводить саме житомирськабудівельна компанія і це не лише чергове підтвердження відповідальності, але й можливість постійного ведення конструктивних переговорів між інвесторами та будівельниками.

У 2015 році тут здали в експлуатацію вже другий будинок, восени 2017-го - дві секції третього, а наразі - завершують будівельні роботи у ще двох секціях цього будинку та розпочали зведення четвертого будинку.

«Це буде також 10-типоверховий комфортний будинок, вже традиційно на першому поверсі ми передбачили комерційні приміщення. Так, для ще комфортнішого проживання наших мешканців на перших поверхаху трьох будинках вже розташувалися різні магазини, тренажерна зала, відділення банку, аптека, майстерня дитячих свят, клініка зору» , - розповідає керівник Центру продажів ЖК «Фаворит» Ірина Струтинська.

Для житлового комплексу «Фаворит» також характерно те, що паралельно із зведенням багатоповерхівок облаштовувати навколишній простір. І тепер тут вже можуть похизуватися двома сучасними ігровими зонами для дітей, функціональними спортивними майданчиками, комфортними зонами відпочинку, безбар’єрними доріжками.

«Ми обрали ЖК «Фаворит» тому що у цього забудовника чудова репутація. Тут надійно, комфортно, є охорона, усі необхідні магазини, усі умови для дітей, поруч вокзали. Все сучасне і гарне. Величезним плюсом стало автономне опалення, планування квартир. Ми здійснили свою мрію і обрали найкращу квартиру, тут все на рівні Києва і навіть краще. Усім задоволені, тут тихо і дуже затишний двір», - розповідає житомирянин Михайло.

«Зараз усі охочі можуть придбати одно-, дво- чи трикімнатні квартири у четвертому будинку. Купуючи житло на етапі будівництва, люди отримують можливість внести свої побажання у плануванні оселі, провести інженерні та комунікаційні мережі, враховуючи власні задуми. Втім, ми також пропонуємо житло у вже збудованих будинках і навіть декілька квартир з ремонтом, як-то кажуть – «купуй та заїжджай», - додає керівник Центру продажів ЖК «Фаворит» Ірина Струтинська.

Що стосується автовласників, то для них тут є гостьовий паркінг біля кожного будинку, а нещодавно розпочали будівництво критої парковки.

«Ми будуємо для Вас» - це не просто головний слоган компанії забудовника, а слова підтверджені часом та справами. Втім, на досягнутому забудовник зупинятися не збирається і вже планує наступні кроки до покращення умов проживання та відпочинку мешканців ЖК «Фаворит».

За додатковою інформацією звертайтеся у відділ продажів за адресою: м.Житомир, вул.І.Сльоти, 49-д, або за телефоном: (098) 461-65-69.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі