Здоров'я

Лінза ZEISS BlueProtect: 100 % захист очей від екранів ґаджетів

27 October 2018, 10:19

Дві третини українців не уявляють життя без ґаджетів!

І якщо ви також, то лікар-оптометрист Grand Optica Club — найбільшої оптики в Житомирі, радить від сьогодні не відкладати й подбати про здоров’я очей. Адже понад 10 годин на день вони знаходяться під впливом синього світла! Чим воно небезпечне?

Як синє світло впливає на зір і самопочуття?

Як частина спектра сонця, синє світло забезпечує нам основну освітленість і сприяє хорошому самопочуттю: заряджає енергією, покращує увагу, активізує мислення, регулює біоритми.

Але у житті сучасної людини синього світла — занадто багато, оскільки його випромінюють цифрові пристрої, якими ми звикли користуватися щодня. І через надлишковий його вплив очі втомлюються, стають сухими, червоніють, турбує головний біль і безсоння. Можуть розвиватися і складні захворювання, як-от короткозорість чи катаракта.

Як же захистити очі? Комфортно, доступно та ефективно — користуватися окулярами.


Лінза ZEISS BlueProtect: німецька технологія захисту очей

ZEISS — всесвітньовідомий німецький бренд оптики. На відеокамери з лінзами ZEISS відзняті світові блокбастери «Аватар» і «Володар кілець», а мікроскопам бренду довіряють свої дослідження лауреати Нобелівської премії.

У 2016 році компанія ZEISS випустила спеціальну розробку — окулярну лінзу із покриттям DuraVision BlueProtect. Вона призначена для людей, які багато часу проводять у приміщенні, користуючись цифровими пристроями, та довго перебувають під енергозберігаючими лампами — вони теж є джерелом синього світла.

Які головні переваги лінз ZEISS BlueProtect?

Висока якість

Забезпечуючи вибіркову фільтрацію, ZEISS BlueProtect гарантовано блокують шкідливі короткі хвилі синього світла, але при цьому — пропускають корисні довгі.

Надміцність

Лінзи із BlueProtect служитимуть вам роками: виготовлене за німецькими технологіями, їхнє покриття невразливе до механічних впливів.

Простота догляду

Покриття BlueProtect стійке до впливу води та масляних речовин. Серветкою ви легко очистите лінзи від забруднення.

Чому варто носити окуляри з лінзами ZEISS BlueProtect?

Якщо ви щодня працюєте за комп’ютером, а до того ще й багато користуєтеся іншими ґаджетами, обов’язково захищайте очі від надлишку синього світла.

Окуляри від ZEISS:

  • зменшать втомлюваність очей, усунуть дискомфортні відчуття;
  • захистять сітківку від змін і пошкоджень;
  • покращать сприйняття зображення — колір і контрастність;
  • підвищать продуктивність праці;
  • збільшать концентрацію уваги;
  • поліпшать якість сну.

У Житомирі офіційним дилером окулярних лінз ZEISS є Grand Optica Club — оптика з найбільшим асортиментом у місті.

Завітайте сюди, щоб нарешті обрати надійний захист для своїх очей, а заразом — пройти діагностику.

Лікар-оптометрист врахує результати дослідження, а також особливості вашої роботи й проведення дозвілля й запропонує найефективніше рішення для вашого зору з діоптріями чи без. А консультант допоможе визначитися з оправою, що якнайкраще підкреслить ваш стиль!

Grand Optica Club знаходиться тут: вул. Київська, 52/20 (на розі вулиць Київської та Небесної сотні).

Бережіть себе!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі