Політика

Олег Тягнибок на зустрічі із житомирянами представив кандидата в президенти свободівця Руслана Кошулинського

28 October 2018, 14:59

Як подолати корупцію, завершити війну із агресором на сході України та забезпечити українцям достойне життя обговорювали під час зустрічі лідера всеукраїнського об`єднання «Свобода» Олега Тягнибока з житомирянами. Під час спілкування лідер націоналістів також представив прихильникам пропозицію «Свободи» висувати кандидатом в президенти віце-спікера Верховної ради 2012-2014 років - Руслана Кошулинського.

«Сьогодні для мене було важливо представити житомирянам наш антиолігархічний пакет до корінних перетворень (це є низка законопроектів, які є вже зареєстровані в українському парламенті) отримати їхнє сприйняття, що і відбулося, і принагідно я спитався думки житомирян про нашу пропозицію від всеукраїнського об’єднання «Свобода» висунути кандидатом у президенти України від українців, від патріотів, від націоналістів Руслана Кошулинського. Оскільки зараз відбувається процес обговорення кандидатур, мені було цікаво послухати реакцію людей, як вони це сприймають, почути запитання людей. Взагалі я дуже задоволений зустріччю. Я відчуваю що рівень політичної освіченості і політичної свідомості громадян - він реально росте, а це є запорука того що ми зможемо побудувати країну, де буде існувати народовладдя, де реально українці зможуть і обирати собі ту владу, яку вони хочуть, і зрозуміло, що її контролювати», - вважає лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Часи, коли націоналістів вважали агресивними та недалекими людьми на щастя вже позаду, вважає Руслан Кошулинський.

«Націоналісти - це освічені сучасні люди, з сучасним бачення, які мають ідеологію любові до свого, не заперечуючи право інших. Більше того - навпаки, вони навіть хочуть, щоб інші народи залишалися собою, були ідентифіковані. Я маю на увазі, щоб вони могли зберегти свою унікальність. Це і є правдиві націоналісти. У мене є товариш, якого звуть Джімбер. Він грузин і завжди голосує за «Свободу». Мені справді було цікаво, я запитав у нього Джімбера: «А чого ти голосуєш за свободу?». Він так цікаво з колоритом, говорячи українською, каже: ви хочете щоб в паспорті була графа «національність», а я хочу щоб мої діти, які вивчали українську, але ходять до грузинської громади, коли вони отримають паспорт громадянина України, в них була написана національність - грузин. Я поважаю цю людину, я тисну руку. Він не зрадив своєї нації, своєї крові, він поважає українців і живе в Україні. Ось це насправді є взаємини людей, які поважають своє. Націоналісти є ось такими», - розповідає заступник голови ВО «Свобода» Руслан Кошулинський.

«Нам потрібен український президент і у нас є пропозиція від «Свободи», до якої долучаються інші націоналістичні політичні сили. Це Руслан Кошулинський - президент український. У нас є вибір, у нас є напрямок руху. Зараз саме час об’єднувати зусилля і після таких зустрічей як сьогодні, в мене піднімається настрій. Я бачу, що в людей дійсно великий інтерес, у людей горять очі. Тут були не тільки свободівці і наші прихильники, тут були люди які усвідомлюють себе державниками і стоять на таких позиціях. З’являється великий оптимізм і я бачу, що справа буде», - каже голова Житомирської обласної організації ВО «Свобода», депутат обласної ради Сидір Кізін.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Свобода Тягнибок Кошулинський Кізін  
Матеріали по темі