Події

​На Вільському шляху в Житомирі BMW X5 влетів у бетонний паркан і перекинувся, водійка загинула

29 October 2018, 11:21

Рано вранці 28 жовтня в Житомирі сталася смертельна ДТП: 31-річна водійка BMW X5 із селища Ємільчине Житомирської області в’їхала в паркан і загинула від отриманих травм.

Про це 29 жовтня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 жовтня близько 4.25 в обласному центрі. Попередньо, водій автомобіля BMW X5, 31-річна жителька смт Ємільчиного, не впоралась з керуванням та здійснила зіткнення з бетонною огорожею. Від удару автомобіль перекинувся. У результаті ДТП водій отримала травми, від яких загинула на місці події», - інформує поліція.

Обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У відділі комунікації Житомир.info уточнили, що пригода трапилася на вулиці Вільський шлях (колишня Максютова).

За даними читачів, подвір’я, куди заїхало елітне авто, знаходиться на заокругленій ділянці шляху. Ймовірно, водійка вчасно не зорієнтувалася на дорозі і в’їхала у паркан, звідки авто відкинуло і де вона була смертельно травмована. Також на місці ДТП бачили представників ГО «Авто Євро Сила», які спілкувалися з поліцією: BMW був на іноземних номерах.

Фото з місця аварії, на жаль, отримати не вдалося.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2018 року на Вільському шляху мікроавтобус збив 4-класницю, яка перебігала дорогу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Вільський шлях BMW X5  
Матеріали по темі