Здоров'я

«Нікамед» - це турбота про ваше здоров’я

29 October 2018, 12:00

Кожна людина час від часу потребує допомоги, а особливо лікарської. Можливо, ми не замислюємося над цим, але здоров’я – це не постійна величина. Коли у нас, або у наших близьких міцне здоров’я – ми безумовно радіємо. Але в разі виникнення проблем, нам дуже важливо знайти лікаря, якому ми можемо довірити не тільки своє здоров’я, або здоров’я своїх близьких, а й отримати невідкладну допомогу і безпечно подолати проблеми з мінімальними витратами часу та коштів. Часто нам потрібні поради, як зберегти своє здоров’я, але ще більше нам потрібна фахова допомога лікарів у разі серйозної хвороби.

Як обрати лікаря? Як набути впевненості у результаті діагностики та лікування захворювання? Як забезпечити ефективну реабілітацію? Що робити і кому врешті решт довірити власне здоров’я та життя?

«НІКАМЕД»– це багатопрофільна клініка, яка об’єднує безліч медичних напрямків: акушерство та гінекологія, ультразвукова та лабораторна діагностика, ендокринологія, терапія, стоматологія, гірудотерапія, онкологія-мамологія. Ці всі напрямки взаємопов’язані між собою та об’єднані в одну єдину систему нашої клініки. Наразі, в клініці завершено ремонт за всіма європейськими стандартами. Значною перевагою є нове обладнання, як наприклад УЗД апарат Siemens ACUSON S2000, який дає можливість зробити ультразвукову діагностику для постановки точного діагнозу пацієнта. На кінець 2018 року у нас заплановано відкриття двох нових відділень, а саме: відділення косметології в листопаді та операційне відділення стаціонару одного дня, де будуть виконуватись малоінвазивні втручання, в грудні»- Нінель Зубкова, головний лікар медичної клініки «НІКАМЕД».

Наші головні цінності та переваги:

•якість;

•безпека;

•турбота;

•раціональність;

•своєчасна допомога.

За 14 років своєї діяльності, НІКАМЕД зарекомендувала себе, як клініка, в якій кожному пацієнту надається оперативна, якісна та висококваліфікована медична допомога. Зручне розташування клініки (район Корбутівки м. Житомира) дає змогу доїхати кожному пацієнту без труднощів (з автовокзалу маршрутним таксі №25, 126, тролейбусом №15а). У своїй роботі ми намагаємось дотримуватись встановленого високого стандарту безпеки в наданні медичних послуг. Як для нас, так і для пацієнтів, важливий оптимальний результат, який можна досягти, надаючи тільки якісні медичні послуги. Ми завжди дбаємо про своїх пацієнтів, тому поважаємо їх цінності, вподобання і потреби, забезпечуємо максимальну інформаційну підтримку. Важливо надавати допомогу своєчасно, без очікувань і зайвих витрат часу. Ресурси наших пацієнтів і клініки використовуються максимально раціонально, підбираючи індивідуальні методи і послуги, орієнтуючись на співвідношення ціни та якості.

Клініка «НІКАМЕД» щороку приймає понад 10000 пацієнтів, сотням жінкам з безпліддям допомагає народити довгоочікуваних малюків, також активно в клініці надають безкоштовну допомогу учасникам бойових дій АТО. Кожного дня ми невпинно вдосконалюємось. Згуртована команда висококваліфікованих лікарів, які мають великий досвід практичної роботи за своєю спеціальністю, постійно здобувають нові знання, беручи участь у різноманітних профільних конференціях. Керівництво клініки регулярно направляє лікарів здобувати нові знання та вміння не тільки в Україні, але й поза її межами. Ми цінуємо наших фахівців і пишаємось ними, адже саме вони допомагають не стояти на місці та розвиватись.


Адреса клініки: Житомир, вул. Чуднівська, 102

Телефон: +38 (067) 410 32 24

Сайт клініки: Nikamed.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі