Влада

Голова Житомирської ОДА представив нового керівника Чуднівського району, від якого очікує пропозицій по ДФРР

29 October 2018, 16:03

Громаді Чуднівського району Житомирської області представили нового голову райдержадміністрації.

Про це у своєму фейсбук 29 жовтня написав голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

«Тепер і Чуднівський район з головою РДА. Сьогодні представив громаді нового керівника району - Олександра Лаврука. Очікую, що район буде активним у поданні пропозицій на конкурс ДФРР, і тут ми зможемо реалізовувати #СимволиЗмін. Це головне завдання для голови РДА, який має досвід і у втіленні реформ на місцевому рівні, і в реалізації обласних програм для місцевого населення», - написав Ігор Гундич.

Губернатор подякував попередньому голові РДА Петру Яригіну, який «достойно керував на Чуднівщині раніше, вивів район на хороші позиції і отримав більш складне завдання - керувати Бердичівським районом».

Нагадаємо, розпорядження про призначення Олександра Лаврука президент Петро Порошенко підписав 23 жовтня 2018 року. До обов’язків керівника району Лаврук приступив з 25 жовтня зі строком випробування три місяці.

Як повідомляв Житомир.info, Олександр Лаврук був першим заступником голови Любарської РДА і на початку жовтня опублікував декларацію кандидата на посаду. 2 жовтня 2018 Порошенко звільнив голову Чуднівської РДА Петра Яригіна і призначив його керівником в Бердичівському районі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лаврук Любарська РДА Гундич  
Матеріали по темі