Влада

Ігор Гундич розповів, чому для житомирського інфарктного центру досі не придбали обіцяний гелікоптер

30 October 2018, 14:41

Плани щодо придбання цьогоріч для житомирського інфарктного центру гелікоптера не знайшли підтримки у Міністерстві регіонального розвитку.

Про це у коментарі Житомир.info 30 жовтня сказав голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

«Дійсно, я говорив, що у нас є такі амбітні плани. І повірте мені, я ніколи не відмовляюся від тих планів, які перед собою ставлю. Плани поки лишаються планами. На жаль, ми придбання гелікоптера подавали на Міністерство регіонального розвитку, там є програма по секторальній підтримці, але нас не зовсім почули, або не зрозуміли. Думаю, що ми таких надій не будемо покидати, і будемо робити все для того, якщо не в цьому році, то в наступному все таки вирішити питання придбання гелікоптера для інфарктного центру. Поки це плани, які не здійснилися. Я пам’ятаю все, що обіцяю, і я буду робити все для того, аби плани стали реальністю», - наголосив Ігор Гундич

Як повідомляє Житомир.info, 27 жовтня 2017 року під час відкриття сучасного реперфузійного центру в Житомирі голова облдержадміністрації Ігор Гундич зазначив, що у наступному році зробить усе можливе, щоб інфарктний центр мав сучасний гелікоптер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич ОДА інфарктний центр гелікоптер  
Матеріали по темі