Політика

​Фонд родини Розенблат вкотре безкоштовно передав медикаменти лікарням Житомира

31 October 2018, 09:29

Фонд родини Розенблат передав чергову партію безкоштовних ліків медичним закладам Житомира. Цього разу – це 18 тисяч упаковок пігулок, призначених для лікування шлункових захворювань.

За словами медиків, такі препарати далеко не кожному по кишені. Тому дякують благодійникам, які піклуються за здоров’я людей, особливо за соціально незахищених пацієнтів лікарень.


«Препарат використовується у хворих з гастроентерологічними захворюваннями. Таких пацієнтів у нас є велика кількість, адже у нас є гастроентерологічне відділення, єдине в області. Він буде надаватися в першу чергу соціальним верствам населення. Крім того, у нас є пацієнти, які не мають коштів на лікування, ми їм надамо безкоштовно ці всі препарати. Цінова політика ферментних препаратів досить висока, тому це суттєво заощадить кошти пацієнтів, особливо соціальних груп», - розповідає заступник головного лікаря обласної клінічної лікарні ім. Гербачевського Наталія Герасимчук.

Засновник фонду Борислав Розенблат наголошує: це і є головна мета фонду – усіляко допомагати людям, навіть у лікуванні. Тому, каже: працюватимуть і надалі у цьому напрямку, допоки буде потреба.

«18 тисяч упаковок. Ми не продаємо ці ліки, а безкоштовно їх роздаємо для того, щоб підтримати наших житомирян, щоб у них була можливість використовувати ці ліки для поліпшення свого здоров’я. Сьогодні не вистачає людям грошей на хліб, і моє завдання сьогодні - максимально підтримати наших простих житомирян, які сьогодні бажають лікуватися, але не можуть витрачати десятки, сотні гривень для того, щоб купити той чи інший препарат», - говорить засновник «Фонду родини Розенблат» Борислав Розенблат.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат медикаменти ліки  
Матеріали по темі