Місто

​Житомирський міськвиконком дозволив квіткарям ще місяць торгувати на Небесної сотні

31 October 2018, 10:44

31 жовтня на позачерговому засіданні Житомирський міськвиконком ще на місяць продовжив дію торговельного майданчика на Небесній сотні, де продають квіти.

Про внесення змін до рішення виконкому №323 від 4 квітня 2018 року про організацію тимчасового торговельного майданчика по вулиці Небесна сотня, 8-10 для торгівлі квітами та іншими рослинами доповіла член виконкому Наталія Павлюк.

«У зв’язку з тим, що до нас звернулись місцеві жителі, бо ще стоїть гарна погода, пропонуємо внести зміни до попереднього рішення виконкому і продовжити дію роботи даного торговельного майданчика до 30 листопада. Хочу звернути увагу, що приблизно 14 тис. грн в місяць ми збираємо коштів з цього майданчика, це десь 300-450 грн в день. Щоденно вранці там проводиться прибирання, скарг на утримання майданчика не було», - поінформувала Наталія Павлюк, після чого виконком одноголосно підтримав дане рішення.

Нагадаємо, у травні 2018 року головний архітектор Житомира Юрій Безбородов показав квіткарям варіант майбутнього павільйону на вулиці Небесної сотні.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні міськвиконкому 4 квітня 2018 року проголосували за організацію тимчасового торгівельного майданчика по вулиці Небесної сотні, 8-10 для торгівлі квітами та іншими рослинами з 5 квітня по 30 жовтня 2018 року з 8.00 до 21.00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: квіткар квіти павільйон Небесної сотні виконком  
Матеріали по темі