Місто

​У Житомирі не виконується план по осінньому призову: набрали лише 29 строковиків

31 October 2018, 15:31

У Житомирі триває осінній призов на строкову службу, проте військкомат не виконує планове завдання: з необхідних 66 чоловік призвали до війська лише 29.

Про це 31 жовтня на позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міськради розповів т.в.о. заступника військового комісара Житомирського ОМВК Андрій Лазаренко.

«На даний час місту Житомиру встановлено планове завдання 66 чоловік, станом на вчорашній день, у нас призвано рішенням призовної комісії всього 29 чоловік. Тобто приблизно 45%. Вчора була поставка призовників на обласний збірний пункт. На жаль, місто Житомир недопоставив призовників згідно планового завдання», - повідомив Андрій Лазаренко під час обговорення змін до рішення проекту виконкому про призов громадян на строкову службу у 2018 році, яким продовжено на місяць роботу призовних комісій та проведення медичних комісій.

Нагадаємо, 10 вересня 2018 року президент підписав указ, яким зробив осінній призов на строкову службу на місяць довшим: його проводитимуть у жовтні-грудні. Загалом восени з Житомирської області планують відправити у війська майже 700 призовників.

Як повідомляв Житомир.info, з Житомирської області в квітні-травні 2018 року підлягали відправленню у війська 582 особи призовного віку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі