Події

​Знайомі розшукують 47-річного житомирянина, який у Києві отримав зарплату і додому не доїхав

1 November 2018, 11:41

7 жовтня у Києві зник житель Житомира В’ячеслав Ярушинський.

Про це Житомир.info повідомила колишня співробітниця чоловіка Юлія.

«Звертаюсь до всіх небайдужих, зникла людина! Ярушинський В'ячеслав Володимирович, 15.01.1971 року народження. Останнє місцезнаходження - м. Київ, район Борщагівки. З будь-якою інформацією звертайтесь за номерами: (097) 929-16-28, (050) 199-01-70», - написала вона в електронному листі.

На уточнюючі запитання жінка відповіла: чоловік з Житомира, пропав 7 жовтня 2018 року. Його мама -пенсіонерка живе у селі Висока Піч Житомирського району і не має можливості розмістити оголошення. Зі слів Юлії, В’ячеслав працював в Києві зварювальником, отримав зарплату і виїхав додому, але не доїхав. Заяву в поліцію про розшук подали 14 жовтня.

У відділі комунікації ГУНП в Житомирській області інформацію про зникнення В’ячеслава Ярушинського підтвердили.

«У поліції дійсно зареєстроване повідомлення про зникнення цього чоловіка. Житомирське відділення поліції наразі проводить заходи щодо розшуку В’ячеслава Ярушинського», - повідомила старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції Ольга Номерчук.

Нагадаємо, 24 жовтня 2018 року поліцейські Житомирської області розшукали жительку села Тальківка Новоград-Волинського району, яка 11 жовтня поїхала до лікарні з маленькою дитиною та зникла, а 31 жовтня на Вінниччині поліцейські розшукали 20-річну Наталію Кухаренко, яка 12 жовтня пішла до магазину в Малині і пропала.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ярушинський поліція розшук  
Матеріали по темі