Місто

Що вразило команду «Ревізора» в Житомирі та якими жестами їх «зустрів» місцевий паб

2 November 2018, 16:44

Житомир – місто, яке має всі шанси отримати звання «місто контрастів», якщо говорити про перевірки місцевих ресторанів, готелів і салону краси.

Про це йдеться в анонсі соціального реаліті «Ревізор із Тищенком».

«Перший із контрастів – приємний: готель «Ялинка», який п’ять років тому команда охрестила «мертвим» через його жахливий стан, порадував свіжим ремонтом. Побачене не на жарт здивувало Миколу Тищенка і його співведучу та шеф-редактора проекту Анну Жижу. Вона застала «убиті» часи готелю, що більше нагадував локацію для фільму жахів. Дива перевтілення і зусилля керівництва, докладені для «апгрейду», приємно здивували команду соціального реаліті. Та чи наблизить це готель до заповітної нагороди? Вердикт ведучого стане головною інтригою цього випуску!», - йдеться на сайті Нового каналу.

«Утім, не всі так само радо чекали на візит команди. Наприклад, паб «Ланселот» ще до приїзду знімальної групи розжився власною табличкою, зробленою на манер нагороди проекту. Тільки замість коронного «контрольного» жесту там красувалася комбінація із середнім пальцем, а біля неї – напис «Ревізор іде нах»… Зал вражав непристойними деталями інтер’єру не менше, ніж псевдонагорода. Але гірше «креативного» дизайну виявився лише стан кухні, яку сміливо можна назвати кулінарним пеклом! До слова, керуючий пабу (і за сумісництвом – автор скандальної таблички) не посоромився приїхати до студії пост-шоу «Страсті за Ревізором». Саме там експерти розкажуть, які наслідки світять чоловікові за його сумнівний креатив. Також команда проведе повторну ревізію фастфуду «Час поїсти», що три роки тому вже отримав фірмову нагороду проекту. Однак якщо вірити численним відгуками відвідувачів, щедрий комплімент команди трирічної давності суттєво розслабив персонал», - зазначають на сайті Нового каналу.

Новий випуск соціального реаліті «Ревізор із Тищенком» в ефірі Нового каналу – у понеділок о 19:00!

Анонс відеопрограми дивіться тут

Як повідомляє Житомир.info, у квітні 2018 року команда Нового каналу на чолі з ресторатором Миколою Тищенком взялася перевіряти кафе, ресторани та готелі в Житомирі. У неділю, 15 квітня, ведучого програми «Ревізор» житомиряни побачили на вулиці біля лаунж-ресторану «Барбарис», а вже у понеділок, 16 квітня, Микола Тищенко провів ревізію у ресторані «Фамілія», та навіть, дав відзнаку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ревізор  
Матеріали по темі