Події

Катерина Гандзюк, у нападі на яку підозрюють учасника АТО з Житомира, померла

4 November 2018, 13:47

Радниця міського голови Херсона Катерина Гандзюк, яку 31 липня невідомі облили сірчаною кислотою біля власного під’їзду, померла.

Про це повідомили на Facebook сторінці «Хто замовив Катю Гандзюк?», яку ведуть її друзі.


«Катя померла. Деталі будуть пізніше. Прохання не турбувати родичів. Друзі протягом доби нададуть більше інформації.», - йдеться у повідомленні на сторінці.



Скріншот з відео-звернення Катерини Гандзюк з лікарні

Як повідомляв Житомир.info, у нападі на Катерину Гандзюк серед інших підозрюють учасника АТО з Житомира Володимира Васяновича. У вересні Херсонський апеляційний суд відпустив його під домашній арешт.

Житомирянина Володимира Васяновича, колишного розвідника 5-го окремого батальйону ДУК «Правий сектор», підозрюють у нападі на радницю міського голови Херсона Катерину Гандзюк. 17 серпня його та Сергія Торбіна затримали на херсонському автовокзалі. 21 серпня Херсонський міський суд обрав запобіжний захід цим двом підозрюваним у замаху на вбивство в. о. керуючої справами виконкому Херсонської міської ради Катерини Гандзюк, яку 31 липня облили сірчаною кислотою: тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави. У вересні Володимира відпустили під домашній арешт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гандзюк вбивство  
Матеріали по темі