Місто

Перевізники знову хочуть підвищити вартість проїзду в житомирських маршрутках

6 November 2018, 10:54

5 листопада директор КП «Житомиртранспорт» Іван Фурлет у коментарі до одного з постів у соціальній мережі Facebook жителя Тернополя щодо скасування рішення виконкому на збільшення проїзду в транспорті написав про те, що у Житомирі також планують підвищити ціну на проїзд.

«…Перевізники вже подають розрахунки з вимогою підняти. Це буде у будь-якому випадку», - написав Іван Фурлет.

5be156d180c29_original_w859_h569.jpg

6 листопада Житомир.info вирішив поцікавитися у начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Михайла Грищука, чи дійсно у Житомирі буде підвищена ціна на проїзд у громадському транспорті.

«Ціна на проїзд має бути змінена. Наразі цим займаються економісти. Перевізники подали своє обґрунтування. Потім ці зміни має прийняти виконавчий комітет. Поки що ціну, на скільки може зрости проїзд в громадському транспорті Житомира, я сказати не можу, бо ще економісти не закінчили всі розрахунки», - сказав Михайло Грищук.

Нагадаємо, 5 листопада в прямому ефірі програми «Тема дня» на Житомир.info міський голова Сергій Сухомлин прокоментував конфлікт між «транспортними» керівниками щодо валідаторів.

Як повідомляє Житомир.info, про підвищення вартості проїзду у маршрутках з 4 грн до 5 грн про голосували на позачерговому засіданні міськвиконкому 24 листопада 2017 року. Крім подорожчання проїзду у маршрутках, умови перевезення пільговиків, вартість проїзду для школярів та в електротранспорті залишаються незмінними.

1 грудня 2017 року пасажири житомирських маршруток почали платити за проїзд 5 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Грищук Фурлет транспорт проїзд ціна перевізники  
Матеріали по темі