Влада

​У Житомирі обрали директорів двох інклюзивно-ресурсних центрів, третього – не знайшли

8 November 2018, 11:08

У Житомирі завершились конкурсні відбори на посаду директорів трьох комунальних установ – інклюзивно-ресурсних центрів, про які було оголошено 1 жовтня 2018 року.

Результати конкурсних відборів оприлюднені на сайті Житомирської міської ради 6 листопада.

«Конкурсна комісія визначила переможцем конкурсного відбору на посаду директора комунальної установи «Перший інклюзивно-ресурсний центр» Житомирської міської ради КОЛОС Тетяну Михайлівну. Результат письмового тестування - 41 бал, співбесіди - 9 балів, загальна кількість балів – 50», - йдеться в оголошенні про результати конкурсного відбору на посаду директора КУ «Перший інклюзивно-ресурсний центр».

«Конкурсна комісія визначила переможцем конкурсного відбору на посаду директора комунальної установи «Другий інклюзивно-ресурсний центр» Житомирської міської ради ШОВТЮК Аллу Миколаївну. Результат письмового тестування - 45 балів, співбесіди - 8,3 балів, загальна кількість балів - 53,3», - йдеться в оголошенні про результати конкурсного відбору на посаду директора КУ «Другий інклюзивно-ресурсний центр».

Щодо конкурсного відбору на посаду директора КУ «Третій інклюзивно-ресурсний центр», на сайті міської ради опублікований протокол засідання конкурсної комісії від 24 жовтня, на якому єдиному кандидату Беспалько М.Я. було відмовлено в допуску до конкурсного відбору у зв’язку з тим, що її кваліфікація вихователя та вчителя початкових класів не відповідає вимогам конкурсу. В результаті конкурсна комісія ухвалила рішення про те, що конкурс не відбувся у зв’язку з недопущенням жодного кандидата.

За словами заступника директора департаменту освіти Житомирської міської ради Світлани Ковтуненко, наразі тривають роботи по призначенню директорів двох новостворених комунальних установ.

«Зараз призначаємо тих керівників, по яких конкурси відбулися. Робота одночасно розпочалась по трьом центрам, і якщо не відбувся конкурс на один з них, нам все ж треба завершити роботу по іншим: призначити керівників, розпочати роботу по інклюзивним центрам. А тоді вже паралельно говоритимемо й про третій центр», - розповіла Світлана Ковтуненко.

Нагадаємо, КУ «Перший ІРЦ» знаходиться за адресою вул. Старий бульвар, 21 у Житомирі, де зараз працює підрозділ департаменту освіти - психолого-медико-педагогічна консультація. Другий - за адресою ЗОШ №33 (Велика Бердичівська, 52), третій – за адресою ЗОШ №14 (вул. Кибальчича, 7).

Як повідомляв Житомир.info, 1 жовтня департамент освіти Житомира оголосив конкурс на посади директорів трьох інклюзивно-ресурсних центрів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: освіта директор ІРЦ інклюзія  
Матеріали по темі