Влада

Житомирська облрада хоче закупити дорогу фотоапаратуру та дрон «для покращення роботи»

8 November 2018, 13:02

Дрон за 45 тисяч гривень та фотоапаратура за 122 тисячі – на таке обладнання хоче «розбагатіти» Житомирська обласна рада.

На початку листопада 2018 облрада оголосила кілька допорогових закупівель (до 200 тис грн на товари і послуги), які стосуються обладнання для фотозйомки. Вони опубліковані на сайті zakupki.prom.ua.

Так, до кінця листопада Житомирська облрада збирається придбати квадрокоптер DJI Mavic Pro Fly More Combo (очікувана вартість – 45 тис. грн, в інтернет-магазинах дрони DJI можна купити від 10 тис. грн), фотографічне обладнання з аксесуарами загальною вартістю 122 тис. грн (фотоапарат Sony Alpha a7S II, об'єктив Sony, пересувний штатив для відеозйомки в русі ZHIYUN CRANE plus, штатив Velbon 638 F та пам'ять SanDisk).

Також облрада має намір купити мікрофонну систему Saramonic UwMic9 UHF з двома петличними мікрофонами орієнтовно за 12 тис. грн (ціна на hotline.ua – від 7 тис. грн) та рюкзак для фотоапарату Manfrotto за 3,5 тис. грн.

Усе обладнання має бути поставлене за адресою майдан імені Корольова, 1 у Житомирі.

У коментарі Житомир.info перший заступник голови Житомирської облради Сергій Крамаренко, чий підпис стоїть під оголошеннями про закупівлю, повідомив, що обладнання закуповують для управління інформації та зв’язків з громадськістю облради.

Начальник управління інформації, зв’язків з громадськістю, міжнародної співпраці, з питань соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО та сімей загиблих Житомирської облради Олександра Стежко уточнила Житомир.info, що обладнання накуповується «для висвітлення діяльності та покращення роботи управління».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дрон фотоапарат облрада тендер  
Матеріали по темі