Місто

Головний архітектор Житомира показав дизайн майбутнього «Прозорого офісу» в Корольовській райраді

8 November 2018, 14:08

8 листопада головний архітектор Житомира Юрій Безбородов на своїй сторінці у Facebook опублікував фото дизайн-проекту майбутнього «Прозорого офісу» в Корольовській районній раді.

«Трохи світлин з дизайн-проекту внутрішнього простору майбутнього «Прозорого офісу» (фасади якого були вже якось презентовані) у Корольовському районі, м. Житомир. Виконавець проекту - дизайн-студія Интердизайн, м. Житомир. Зараз триває робота над проектом прилеглої території з дотриманням всіх сучасних вимог до організації громадських просторів», - написав Юрій Безбородов.

Нагадаємо, управління капітального будівництва Житомирської міськради 13 серпня оголосило тендер на реконструкцію приміщень адміністративної будівлі Корольовської районної ради на площі Польовій, 8. Станом на 17 вересня 2018 року пропозиція ДП «Фаворит ОТП» очікувала рішення тендерного комітету УКБ.

11 жовтня начальник управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслав Глазунов розповів, що пропозиції відхилені по різним причинам – через невідповідність тендерної документації вимогам, неправильно подані довідки, відсутні електронні підписи.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2017 року мер Сергій Сухомлин інформував, що Мінсоцполітики виділило цього року Житомиру по пілотній програмі 8 млн грн на ЦНАП, а наступного року обіцяли виділити 30 млн грн на переобладнання двох райрад під ЦНАПи. На засіданні міськивконкому 10 січня 2018 року кервіник фіндепартаменту повідомила про лист із казначейства: 8 млн грн на фінансування центру адміністративних послуг в форматі «Прозорий офіс» зняли з 2017 року і перенесли на 2018 рік. На сесії обласної ради 31 травня депутати передали Житомиру два адмінприміщення - Богунської та Корольовськой райрад. На сесії міськради 12 червня проголосували за прийняття у комунальну власність територіальної громади Житомира два об’єкти нерухомості – будівлі Корольовської та Богунської районних рад, але без цокольних поверхів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Безбородов Прозорий офіс проект Корольовська районна рада  
Матеріали по темі