Влада

Департамент освіти оголосив конкурс на посаду директора житомирського ліцею

9 November 2018, 09:53

Департамент освіти Житомирської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади директора ліцею №25.

Інформацію про конкурс на сайті міської ради з’явилася 9 листопада 2018 року.

«Відповідно до рішення сесії Житомирської міської ради від 27.09.2018 №1160 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір керівників закладів загальної освіти міста Житомира, там де утворилася вакансія, у новій редакції», наказу департаменту освіти Житомирської міської ради від 08.11.2018 №114 «Про проведення конкурсного відбору на посаду директора ліцею №25 м. Житомира» оголошується конкурс на посаду директора ліцею №25 м. Житомира», - йдеться в оголошенні.

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу загальної середньої освіти: посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче другого рівня вищої освіти, який відповідає восьмому рівню Національної рамки кваліфікації, та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаційні здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Станом на 09.11.2018 посадовий оклад директора становить 5656 грн, а також можливі доплати, надбавки, підвищення тощо.

З повним переліком документів на заміщення вакантної посади директора ліцею №25 можна ознайомитись тут

Головний спеціаліст з кадрових питань департаменту освіти Житомирської міської ради Тетяна Кухарчук у коментарі Житомир.info уточнила, що колишній директор ліцею №25 Галина Пономарьова звільнена 29 серпня 2018 року.

«Звільнення 29 серпня», - сказала Тетяна Кухарчук.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 29 серпня 2018 року присутні підтримали клопотання департаменту освіти про нагородження директора ліцею №25 Галину Пономарьову відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня.

Як повідомляв Житомир.info, 18 вересня під час брифінгу мер Житомира Сергій Сухомлин сказав, що житомирську освіту очікує оновлення кадрів, а з директорами шкіл будуть укладати контракти.

Переглянути інфоргафіку, скільки вчителів-пенсіонерів працює у житомирських школах можна тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пономарьова освіта конкурс ліцей  
Матеріали по темі