Економіка

​На різниці в тарифах КП в Житомирській області зайво отримало від держави чверть мільйона гривень

12 November 2018, 09:31

Житомирські аудитори виявили на одному з комунальних підприємств області порушення, що призвели до втрат на суму понад 265 тис. грн.

Про це 12 листопада повідомила прес-служба Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області під час проведення ревізії комунального підприємства «Комунальник» Овруцької міської ради виявили фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 265,8 тис. грн. Зокрема, через завищення обсягу заборгованості на погашення різниці в тарифах на послуги водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, комунальним підприємством зайво отримано бюджетних коштів на суму 254,9тис. гривень», - інформує прес-служба.

Також аудиторами встановлено, що внаслідок відчуження майна всупереч законодавству на користь суб’єкта недержавної форми власності КП «Комунальник» зазнало втрат на 10,9 тис. гривень.

Завдяки вжитим під час ревізії заходам забезпечено повне усунення виявлених порушень, про результати ревізії поінформовано прокуратуру Житомирської області та Овруцьку міську раду, - інформує Держаудитслужба.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2017-го водоканал у райцентрі Житомирської області змусили вирахувати з майбутніх тарифів завищені оклади адмінперсоналу.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аудитор ревізія водоканал Держаудитслужба  
Матеріали по темі