Місто

Перед зимовою перервою житомирське «Полісся» зберігає лідируючі позиції у групі А Другої ліги

12 November 2018, 14:21

У завершальному перед зимовим міжсезонням матчі 17 туру Чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги ФК «Полісся» на виїзді мінімально обіграв борщагівську «Чайку».

В першому таймі житомиряни цілком володіли ігровою перевагою і результатом цього став забитий у ворота киян м’яч. На 23 хвилині виконуючи стандарт нападник житомирян Олег Міщенко несильно, але дуже точно пробив у ближній кут воріт «Чайки». Голкіпер киян такого повороту подій не очікував і не встиг відреагувати на м’який постріл форварда «Полісся».

Після забитого м’яча підопічні Анатолія Безсмертного продовжили тиснути на суперника, але перша 45-хвилинка так і закінчилась із рахунком 0:1.

Після перерви гравці «Полісся» стали грати ближче до своїх воріт вдало стримуючи натиск суперника. Злагоджені дії в обороні дозволили житомирянам зберегти результат і набрати три ігрові очки.


«Гра вийшла досить хороша і змістовна. У першому таймі у нас була перевага, ми були на м'ячі, вели гру, забили гол. Потім другий тайм у нас, не скажу, що не вийшов, але дуже активізувалася «Чайка». До речі, дуже хороша команда і з ними приємно було грати. Ми, чесно кажучи, дуже побоювалися цієї гри. Тому що до цього начебто дві такі важкі гри з лідерами виграли. І через те, що команда знаходиться трохи нижче, хлопці могли недооцінити суперника. Але, слава Богу, хлопці поставилися до цієї гри дуже серйозно, уважно. Основне завдання ми виконали. У другому таймі у нас не було переваги, як в першому, нас виручав воротар. Хочеться привітати хлопців із закінченням сезону, уболівальників із закінченням сезону. Ми виграли, трохи піднялися в таблиці. Це найголовніше», - сказав у післяматчевому коментарі головний тренер ФК «Полісся» Анатолій Безсмертний.

Здобуті три очки дозволили ФК «Полісся» утримати лідерські позиції в групі. Наразі в групі А житомиряни посідають другу турнірну сходинку, поступаючись закарпатському «Минаю» лише за гіршою різницею забитих-пропущених м'ячів.

Наступний матч в ІІ лізі ФК «Полісся» зіграє вже 31 березня 2019 року проти тернопільської «Ниви».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол Полісся Безсмертний  
Матеріали по темі