Місто

Житомирський картонний комбінат разом із мешканцями мікрорайону провів осінню толоку та висадив молоді дерева

14 November 2018, 11:47

Розваги для дітей, шоу-програма та спільне висаджування молодих дерев - так на Житомирському картонному комбінаті провели осінню толоку. Підтримати таку соціальну та екологічну ініціативу підприємство запросило місцевих мешканців. Люди, які долучились до толоки кажуть: саме такі заходи покликані об’єднувати.

«Шлях сварок, війни і непорозумінь приводить в нікуди. Тому потрібно у всіх конфліктних ситуаціях знаходити якусь «золоту середину», якісь точки дотику для того, щоб все ж таки будувати конструктивне майбутнє. Робити щось добре, а не для того, щоб просто знищувати. Я сподіваюсь, що сьогоднішня акція, сьогоднішнє свято є якоюсь такою точкою, щоб навколо цього єднатись, знаходити порозуміння спільну мову і вирішувати інші нагальні питання», - вважає місцевий мешканець Дмитро Антонець.


Разом із мешканцями мікрорайону співробітники картонного комбінату висадили кілька десятків саджанців в лісі поблизу житлових будинків. За словами заступника директора Житомирського картонного комбінату, підприємство значну увагу приділяє питанням екологічної та соціальної відповідальності.

«Ми продовжуємо нашу активність в цьому напрямку: соціально активне, соціально відповідальне підприємство. Перша складова це мікрорайон, люди мікрорайону, благоустрій, те, чим ми займаємось, екологічна складова. Висаджування дерев - це один із компонентів. Інший компонент нашої програми соціальної відповідальності - це активність в плані освітніх заходів. Це і підтримка дитячого садка, і різні навчальні програми. Ми далі будемо рухатись в такому плані. Ми вміємо не тільки гарно виробляти нашу продукцію, експортувати її в інші країни, піднімати економіку України, а крім того ще й робити різні кроки в плані соціальної відповідальності і соціальної підтримки мікрорайону», - каже заступник комерційного директора ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Андрій Голяк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі