Політика

​У Житомирі відбувся форум «Future talks» за участі лідера партії «Самопоміч» Андрія Садового

14 November 2018, 15:34

Безпека, економіка, бізнес та корупція - такими були топ-теми форуму за участі лідера партії «Самопоміч» Андрія Садового у Житомирі. Аби почути не обіцянки, а конкретні дії щодо розбудови успішної країни, на зустріч з народними обранцями з’їхалося кілька сотень людей з різних куточків Житомирщини.

Найбільшою хворобою суспільства лектори-високопосадовці називають корупцію, подолати яку можна у п’ять кроків і починати потрібно з президента, - зауважує нардеп Єгор Соболєв.

«Це найбільша хвороба нашого суспільства, яка краде у людей безпеку, охорону здоров’я, освіту, дороги, все, насправді, і робочі місця, через що люди вимушені шукати їх за кордоном. Я хочу запропонувати п’ять кроків. Насамперед, обрати порядного президента. Дуже важливо, щоб ми створили справжній суд, де не тільки справи проти корупції, а всі без виключення справи, щоб захищали закон та інтереси людей. Потрібно зробити середовище, в якому корупціонерам бути невигідно. У нас є ідея, щоб прості люди отримували частину грошей, які будуть конфіскуватися у корупціонерів, напряму на свої рахунки», - розповідає народний депутат України Єгор Соболєв.


Про те, що люди на державних управлінських посадах, в першу чергу, мають дбати про загальне добро, а не думати про власну наживу, каже і нардеп Олег Березюк.

«По-перше, чесний менеджмент і прописування разом із людьми правил та умов управління. Сьогодні через те, що державні інституції в особі конкретних людей фізично «прокралися», люди взагалі не мають до них довіри. А без довіри людей до державних інституцій побудувати незалежну державу практично неможливо», - додає народний депутат України Олег Березюк.

Говорили на форумі і про безпеку, яка базується не лише на обороноздатності країни, а і на визначенні чіткої позиції по відношенню до ворога.

«Пам’ятати, хто твій ворог, дуже просто - це пам’ятати того, хто розпочав цю війну, і їх покарати. За війну Україна досі не покарала Росію, ми не маємо досить запроваджених санкцій, а це означає, що ми забуваємо, хто наш ворог. Ми не можемо залежати від Росії, російського імпорту і, найважливіше, ми не можемо заробляти на війні. Ми маємо якісних воїнів, які сьогодні можуть стати командирами, просто потрібно їм дати простір, щоб вони могли сформувати ті Збройні Сили, які нам потрібні. Також беззастережно створити нормальні умови і для солдата, і для ветерана, щоб мати боєздатні Збройні Сили», - каже народний депутат України Оксана Сироїд.

Лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий переконує: таким чином їхня команда має не просто план, а знає, як змінити життя України на краще. Тому останні налаштовані й надалі працювати у цьому напрямку, щоб задіяти усі можливі механізми задля розбудови успішного суспільства та країни в цілому.

«Наша команда має чітке розуміння, що робити по кожному напрямку, по кожній галузі. Якщо ми відновимо літакобудування, ракетобудування, суднобудування, машинобудування, тоді наука має на що обпертися. Ми вважаємо, що конче необхідно, щоб, як мінімум, 25% бюджету нашої держави, як платіж акцизний за тютюн, алкоголь, 60 млрд, які сьогодні мають йти виключно на освіту і фізичну культуру. Тому що, якщо ми будемо мати зовсім інший рівень навчання в школах, якщо ми будемо мати вищу зарплату для вчителів, будемо мати якісніше обладнання, тоді ми будемо мати майбутнє в нашій країні», - зазначає лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Садовий Самопоміч Соболєв Сироїд Березюк  
Матеріали по темі