Місто

​У Житомирі компанія «Рудь» отримала нагороду «За благодійну діяльність»

16 November 2018, 09:37

12 листопада, в рамках п’ятого Великого балу благодійників, який відбувся в Житомирському академічному музично-драматичному театрі ім. Івана Франка, пройшла церемонія нагородження кращих благодійників Житомирщини, з-поміж яких ― громадські діячі, благодійні організації, підприємці, меценати, депутати обласної та міської рад. Компанія «Рудь» також була відзначена нагородою ― медаллю «За благодійну діяльність» та Подякою.

Організатори балу ― ГО «Все робимо самі» ― зазначили, що географія благодійників з кожним роком зростає, адже добрі справи не мають меж та кордонів.

Нагадаємо, що навесні компанія «Рудь» зайняла перше місце в номінації «Благодійність бізнесу» і стала лауреатом конкурсу «Благодійна Житомирщина ― 2017». «Благодійна Житомирщина» є регіональним етапом Національного конкурсу «Благодійна Україна» ― єдиного загальнонаціонального проекту з відзначення кращих благодійників та найбільш ефективних доброчинних ініціатив.

Багато років поспіль ПАТ «Житомирський маслозавод» та Петро Володимирович Рудь особисто беруть активну участь у подоланні соціальних проблем (підтримці незахищених верств населення: дітей-сиріт, людей похилого віку), покращенні матеріального стану закладів охорони здоров'я, благодійних проектах у спортивній, культурній, освітній, духовній сферах.

Щодня на адресу ПАТ «Житомирський маслозавод» приходить багато запитів про допомогу: це ― десятки листів від організацій та окремих осіб. Прохання ― різні, потреби ― різні, але намагаємося допомогти якомога більшій кількості людей.

Більша частина цільової допомоги надається компанією «Рудь» у вигляді фінансових відрахувань, але вагому частку також складають внески продукцією та послугами. Особлива увага приділяється дітворі та нашим воїнам в АТО, яким, зокрема, виділяються кошти для подальшої реабілітації.

Приємно, що нам довіряють. А слова вдячності надихають і дають нам сили рухатися вперед, шукати необхідні ресурси. Коли стаєш на шлях благодійництва, береш на себе велику відповідальність: з'являються певні очікування, які ти не маєш права не виправдати. Це ― тернистий шлях, ставши на який, ти вже не можеш зупинитися. І починати його ніколи не пізно.

А нагороди ― це ще раз нагадування про те, що не можна завершувати розпочате, що хтось чекає допомоги, розради, співчуття чи просто уваги та любові. Втім більшість з тих, хто зробив своїм покликанням нести людям добро, не потребують титулів та регалій, адже головним є те, що завдяки їхнім зусиллям світ навколо стає трішки кращим, а ті, хто шукає допомоги та підтримки, її отримують.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рудь допомога благодійність  
Матеріали по темі