Місто

Влада Житомира хоче дозволити християнському центру та творчій майстерні викупити «поліпшені» орендовані приміщення

16 November 2018, 17:16

Влада Житомира хоче дозволити орендарям приватизувати шляхом викупу два приміщення – на вул.Велика Бердичівська, 113 та на вул.Київська, 10.

Відповідні проекти рішень сесії 16 листопада оприлюднені на сайті міської ради.

«Приватизувати об’єкт соціально-культурного призначення приміщення аптеки територіальної громади міста Житомира загальною площею 68,4 кв.м, що розташоване за адресою: м.Житомир, вул. Велика Бердичівська, 113 та перебуває на балансі Житомирського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Житомирської міської ради шляхом викупу орендарем Житомирською міською громадською організацією «Християнський центр соціальної реабілітації хворих на наркоманію та алкоголізм «Якір» із зарахуванням вартості невід’ємних поліпшень під час остаточного розрахунку за об’єкт приватизації», - йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, влітку цього року виконком дозволив цій ГО «невід’ємно поліпшити» орендоване приміщення на суму 88 тис. 403 грн.

«Приватизувати об’єкт малої приватизації – окреме майно – нежитлове приміщення територіальної громади міста Житомира загальною площею 136,8 кв.м,що розташоване за адресою: м.Житомир, вул. Київська, 10 та перебуває на балансі комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради шляхом викупу орендарем громадською організацією «Творча майстерня художників та архітекторів» із зарахуванням вартості невід’ємних поліпшень під час остаточного розрахунку за об’єкт приватизації», - йдеться в іншому проекті рішення.

Нагадаємо, в грудні 2016 року виконком змінив цільове призначення приміщення на вул.Київська, 10 з «котельні» на «нежитлове приміщення», через два тижні його вже орендувала громадська організація, а рішенням сесії Житомирської міської ради від 1 березня 2018 року приміщення в 136,8 кв.м. дозволили викупити без аукціону.

Як повідомляв Житомир.info, 8 листопада 2018 року на сайті Житомирської міської ради опублікували проект рішення сесії про приватизацію приміщення магазину з підвалом по вул. Володимирська, 3/1 шляхом викупу»: магазин площею 339,3 кв. м купує торговельна компанія «Полісся-Продукт», яка належить голові фракції Радикальної партії Ляшка в міській раді Олександру Раковичу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада приватизація нерухомість  
Матеріали по темі