Події

Житель Житомирської області викрав мікроавтобус, щоб доїхати додому, і перекинувся на ньому

19 November 2018, 12:41

Намагаючись серед ночі дістатися додому із сусіднього села, 22-річний житель Любарського району «скористався» чужою автівкою. Однак не впорався з керуванням і залишив перекинутий «Мерседес» на узбіччі дороги. Поліцейські викрили спритника.

Про це 19 листопада інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Близько 4 ранку 18 листопада до Любарського відділення поліції звернувся 24-річний житель с.Кутища із повідомленням про викрадення його автомобіля «Мерседес Спринтер». Як розповів заявник, він звично залишив свій бус ночувати на подвір’ї домоволодіння. А вже під ранок односельчани сповістили власника про виявлення перекинутої машини за межами населеного пункту», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські, які працювали на місці події, з’ясували вказані обставини та розпочали роботу над встановленням кола підозрюваних у вчиненні злочину осіб.

«У результаті увечері того ж дня викрили причетність до угону 22-річного жителя сусіднього села. У відділенні поліції, куди доставили молодика, він зізнався, що скористався чужою автівкою, щоб уночі дістатися додому. Хлопець певний час перебував у с. Кутищі на підробітках, тож добре знав, в якому обійсті господар лишає автомобіль на подвір’ї з ключами у салоні. Однак дорогою не впорався з кермуванням і автомобіль перекинувся на узбіччя. Винуватець з місця ДТП утік. Усі обставини нині з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження», - поінформували в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 23 жовтня 2018 року в Житомирі чоловік викрав ВАЗ та перекинувся на ньому на трасі Київ-Чоп.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Любарський район ДТП ГУНП поліція мікроавтобус  
Матеріали по темі