Суспільство

​Тренери ФК «Полісся» в «Діалогах» на Житомир.info: про плани міжсезоння та другу частину сезону

20 November 2018, 10:56

Відроджений житомирський ФК «Полісся» з 2016 року мав 5 тренерів і доволі карколомну історію виступів у Чемпіонатах України з футболу. В історії клубу були як нищівні поразки, так і розгромні перемоги над суперником. В сезоні Чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги 2018/2019 років на зимову перерву «поліські вовки» йдуть у статусі одного із лідерів групи А - після осінньої частини чемпіонату команда Анатолія Безсмертного посідає другу сходинку в турнірній таблиці.

Як тренерський штаб планує підсилювати склад команди у зимовому міжсезонні, на які позиції робитиметься найбільший акцент у весняній частині чемпіонату та чи буде «Полісся» прощатись із кимось з нинішніх футболістів? Відповіді на ці запитання ми почуємо у прямому ефірі програми «Діалоги» у вівторок, 20 листопада, від тренерського штабу команди. Гостями студії будуть головний тренер ФК «Полісся» Анатолій Безсмертний та помічник головного тренера Сергій Коновалов.

Футбольні вболівальники можуть поставити свої запитання тренерам команди у прямому ефірі в чаті до трансляції на YouTube та нашій сторінці у Facebook.

Початок ефіру о 14:00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: «Полісся» Діалоги Безсмертний  
Матеріали по темі