Місто

У Житомирі відбулася шоста гра XII Корпоративного чемпіонату з боулінгу

21 November 2018, 14:50

13 листопада відбулася 6-та гра XII-го Корпоративного чемпіонату з боулінгу – 2018! Цього року буде встановлено новий рекорд – уже зареєстровано 131 команд-учасниць і набір команд ще триває!

Відбудеться 14 відбіркових матчів кожного вівторка та четверга з 17:45 до 20:30. Усі бажаючі можуть приходити і вболівати за свою команду в Liberty Hall!

Організатори: рекламна агенція Пропозиція та Liberty Hall. Генеральний інформаційний спонсор – Житомир.info. Заряджає всіх позитивом ведучий Паша Легенчук. Усі фото чемпіонату шукайте на сайті фотоагенства Провінція.

Цього дня змагалися компанії м. Житомира:

ТМ «Мономах»

ВМ Техніка

Cersanit

Грайф Флексіблс Україна

Медичний центр «Матерна»

Мастерок

Барбарис

ТРК Ефір

Житомирськийбронетанковий завод

Команда Мастерок з результатом 888 балів стала Переможцем шостого відбіркового матчу. Отримали подарунковий набір від Генерального спонсора чемпіонату ТМ Nemiroff, електрочайник та солодощі від Ексклюзивних спонсорів ТМ Житомирські Ласощі і ВМ-Техніка, квітучий презент від Green Flora та сюрпризи від інших спонсорів.

Найактивніша команда матчу – Грайф Флексіблс Україна (отримали вазон від «Green Florа», подарунки від ТМ Житомирські Ласощі, ТМ Nemiroff, ТМ Руден, снеки ТМ Big Bob, диспенсер від компанії Resteam).

Найкращий чоловічий результат в Олександра з команди ТРК Ефір 267 балів (подарунки: ТМ Nemiroff, фірмовий бокал та пиво ТМ Чернігівське, білети до кінотеатру «Україна», ТМ Руден, снеки ТМ Big Bob, сертифікат від Центру краси та здоров’я «Венеція»).

Найкращий жіночий результат в Яни з команди медичний центр «Матерна» – 245 балів (отримала в подарунок подарунковий сертифікат від Ювелірного салону DIADEMA на суму 500 грн., омивачдля поверхонь від компанії Resteam, сертифікат від Центру краси та здоров’я «Венеція», ТМ Руден, снеки ТМ Big Bob). У фіналі серед жінок переможниця буде змагатися за круту срібну прикрасу від Ювелірного салону DIADEMA.

Команда з найменшим результатом у матчі – отримала дуже гарний подарунок від мережі магазинів Центр Комплектації – професійний рівень для будівництва та ремонту.

В перерві чемпіонату учасники пограли в міні квест-ринг, танцювали, проявляли творчі таланти в різних іграх та отримали безліч подарунків – професійну рулетку від мережі магазинів Центр Комплектації, горілку від ТМ Nemiroff, солодощі від ТМ Руден та Житомирські Ласощі, білети до кінотеатру «Україна» та Житомирського драмтеатру ім. Івана Кочерги.

Усі команди, які правильно розв'язали кросворди про спонсорів отримали горішки та крісперси від ТМ Big Bob. А перші щасливчики, що вибили страйк, отримали пиво ТМ Чернігівське, а от професіонали, які першими забили три страйки підряд - ТМ Nemiroff.

Всі учасники у своїх папках отримали цікаву інформацію про спонсорів та 5% знижки на курси англійської мови Win Win, знижки 20% на квеструм «60 minutes» та 500 бонусних гривень на картці від магазину BМ – Техніка.

Запрошуємо всіх на наступні відбіркові матчі, які відбудуться кожен вівторок і четвер!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі