Події

Житомирянина, який пропонував службовим особам «відкупне» за справу щодо наркотиків, взяли під варту

21 November 2018, 16:33

У Житомирі взяли під варту чоловіка, напередодні затриманого під час пропозиції слідчому неправомірної вигоди на суму 5 тис. грн за уникнення кримінальної відповідальності.

Про це 21 листопада інформує прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом надання місцевим жителем неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище. Неодноразово судимого 40-річного жителя Житомира підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України, про що йому повідомлено у вівторок, 20 листопада 2018 року. Установлено, що чоловік, аби уникнути притягнення до кримінальної відповідальності за злочин, пов’язаний із незаконним обігом наркотичних речовин, запропонував 5 тис. грн неправомірної вигоди службовим особам Житомирського відділу поліції головного управління Нацполіції в області», - йдеться у повідомленні.

За інформацією прокуратури, за клопотанням, погодженим процесуальним керівником, ухвалою слідчого судді Корольовського районного суду м. Житомира підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою із визначенням розміру застави на суму 80 тис. грн.

Додатково: санкція зазначеної статті передбачає покарання, зокрема, позбавлення волі на строк від 4 до до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляв Житомир.info, 19 листопада правоохоронці затримали житомирянина, який, намагаючись уникнути кримінальної відповідальності, пропонував хабара слідчій та її керівникові.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура хабар наркотики  
Матеріали по темі