Події

​Поліція розшукує автомобіль, який неподалік Житомира збив пішохода

22 November 2018, 12:22

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 листопада близько 17.20 на 192 км автодороги Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський, у с. Сінгурах Житомирського району. Водій – учасник ДТП з місця зіткнення зник на автомобілі. Нині поліцейські розшукують його та встановлюють обставини події.

Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що водій транспортного засобу, рухаючись у напрямку м. Житомира, на неосвітленій ділянці дороги не впорався з керуванням та здійснив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. У результаті ДТП пішохід, 63-річний житомирянин, отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до міської лікарні обласного центру», - повідомили в прес-службі поліції.

Нині триває з’ясування всіх обставин події. Поліцейські встановлюють особу водія та автомобіль, яким було скоєно наїзд на пішохода.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням допомогти у розшуку винуватця ДТП.

«Якщо ви були очевидцями цієї дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз і маєте записи з відеореєстратора або володієте інформацією щодо обставин ДТП, просимо звернутися до Житомирського районного відділення поліції за адресою м. Житомир, вул. Покровська, 88, або за телефонами (0412) 40-78-03 чи 102», - просять у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 17 листопада вночі на ґрунтовій дорозі поблизу села Грозине Коростенського району сміттєвоз збив двох людей: жінка загинула, а чоловік потрапив до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП пішохід поліція Сінгури  
Матеріали по темі