Місто

На центральних вулицях Житомира частково працює святкова ілюмінація, міськрада судилась з підрядником

22 November 2018, 12:55

На центральних вулицях Житомира через одну працює святкова ілюмінація.

Про це Житомир.info 22 листопада повідомили читачі.

«У Житомирі по вулицях Велика Бердичівська, Київська, Театральна, через одну не працює святкова ілюмінація», - повідомили читачі.

У коментарі Житомир.info заступник начальника управління комунального господарства Житомирської міської ради Віталій Шевчук розповів про те, що підрядник, який розвішував святкову ілюмінацію, не виконав свої гарантійні зобов’язання.

«Дійсно, ілюмінація не вся працює. Ми звернулися до підрядника, який її встановлював, усунути недоліки та відремонтувати ілюмінацію. Він ніяких дій не вжив, через що міська рада звернулася до суду. Наразі є рішення суду, яке зобов’язує підрядника відновити роботу святкової ілюмінації. Після суду всі документи пішли у виконавчу службу, і юристи займаються цим питанням», - розповів Віталій Шевчук.

Нагадаємо, на початку 2018 року управління комунального господарства Житомирської міської ради зверталося до суду з позовом до київського ТОВ «ІБК «Укртехспецбуд-ТД» щодо святкової ілюмінації в центрі міста.

5bf69a1b4bd38_original_w859_h569.jpg

Згідно із рішенням Господарського суду, яке набрало законної сили 19.06.2018 року, ілюмінацію мали привести у робочий стан протягом двох місяців.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році на майдані Корольова, на вулиці Михайлівській та інших центральних вулицях Житомира святкову ілюмінацію увімкнули в День святого Миколая.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шевчук суд святкова ілюмінація  
Матеріали по темі