Економіка

Рік обслуговування автошляхів в Житомирській області обійдеться дорожникам у майже 290 млн грн

22 November 2018, 15:37

Служба автомобільних доріг у Житомирській області оголосила два тендери на послуги з утримання доріг державного значення. За обслуговування доріг державного значення протягом 12 місяців 2019 року Служба автодоріг готова заплатити близько 290 млн грн.

«Послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Житомирської області (4 лоти): лот 1 - протяжністю 438,5 км; лот 2 - протяжністю 317,7 км; лот 3 - протяжністю 527,7 км; лот 4 - протяжністю 322,9 км», - йдеться про предмет закупівлі в оголошенні про тендер.

У технічному завданні, що додається до документації, детально зазначається перелік послуг, які мають надаватися підрядчиком, в тому числі ліквідація вибоїн, очищення від снігу, посипання протиожеледними матеріалами, обрізання і проріджування крон дерев, поточний огляд дорожніх об’єктів тощо.

Загальна очікувана вартість цієї закупівлі по усім чотирьом лотам склала 238 млн 659 тис. 717 грн.

«Послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Житомирської області, а саме встановлення та заміна дорожніх знаків, обслуговування об’єктів зовнішнього освітлення, систем метеоспостереження та світлофорних об’єктів», - зазначається в наступному тендерній документації, що додається до оголошення про закупівлю.

Очікувана вартість закупівлі за цим оголошенням складає 52 млн 655 тис. 975 грн.

Нагадаємо, у 2018 році управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської облдержадміністрації уклало договір з «Житомирським облавтодором» на утримання 6,5 тис. км доріг місцевого значення. Вартість послуг оцінили в 166 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога утримання САД тендер 
Матеріали по темі