Події

Керівника обласного управління Держгеокадастру житомирські активісти облили зеленкою

27 November 2018, 12:28

У Житомирі 27 листопада керівника обласного управління Держгеокадастру Сергія Музиченка облили зеленкою в робочому кабінеті.

Відео про те, як активісти побували в приміщенні Держгеокадастру та облили зеленкою керівника управління на своїй сторінці у Facebook виклав житомирянин Андрій Поліщук.

«Держкомзем, скандальний чинуша заявив про тиск на нього й не залишає свій кабінет», - написав Андрій Поліщук.

У відео присутня ненормативна лексика


У коментарі Житомир.info керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко розповіла про те, що до поліції надходила інформація про вчинення правопорушення.

«27 листопада на лінію «102» надійшло повідомлення від працівників про те, що по вулиці Довженка, біля адмінбудівлі, знаходяться агресивно налаштовані люди, які вчинили правопорушення. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група, яка документує обставини події», - розповіла Алла Ващенко.

Зазначимо, що на сайті Держгеокадастру зазначено, що Сергій Музиченко - в.о. начальника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області та заступник.

Нагадаємо, у Житомирі 5 жовтня 2018 року біля входу до облдержадміністрації невідома особа облила зеленкою громадського активіста, представника Всеукраїнської ГО «Народна рада» Геннадія Краснобокого.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2018 року на сайті в Єдиному державному реєстрі декларацій з’явилася інформація про п’ятьох кандидатів на керівні посади в головному управління Держгеокадастру в Житомирській області: двоє – на начальника, троє – на заступників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Музиченко активісти зеленка Держгеокадастр  
Матеріали по темі