Місто

У Житомирі збираються внести зміни у програму новорічних святкувань через воєнний стан

28 November 2018, 10:32

Влада Житомира збирається переглянути програму святкування Нового року у зв’язку із введенням воєнного стану.

Про це на початку позачергового засідання виконкому міської ради 28 листопада повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«У зв’язку з введенням воєнного стану ми будемо переглядати питання щодо святкування новорічних і різдвяних свят. Ми підготуємо зміни і на наступний виконком винесемо їх на розгляд», - сказав Сухомлин.

Нагадаємо, 26 листопада о 21:32 год. Верховна Рада ухвалила проект закону про затвердження указу президента «Про введення воєнного стану в Україні»: 14:00 год. 26 листопада 2018 року строком на 30 діб до 14:00 год. 26 грудня 2018 року у десяти областях – Вінницька, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Чернігівська, Донецька, Запоріжська, Херсонська.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міськради депутати 8 листопада 2018 року не дозволили збільшити до 700 тис. грн витрати на святкування новорічних світ, тому влада міста збирається шукати спонсорів. Управління культури Житомирської міськради 6 листопада оголосило тендери на придбання послуг з організації та проведення новорічних та різдвяних свят, а саме заходу «Казкове Багаття» та фестивалю «Різдвяна Панчоха», загальна сума тендерів - 560 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком Новий рік воєнний стан  
Матеріали по темі