Влада

Влада Житомира оголосила конкурси на посади керівників трьох міських лікарень

28 November 2018, 11:08

Житомирська міська рада оголосила конкурси на посади керівників трьох лікарень: №1, №2 та дитячої лікарні ім. В.Й. Башек.

Інформація про конкурси 27 листопада та 28 листопада 2018 року з’явилася на сайті Житомирської мерії.

«У зв’язку з прийняттям рішення Житомирської міської ради від 08.11.2018 № 1196 «Про автономізацію міських закладів охорони здоров’я», відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», оголошується конкурс на посаду директора комунального підприємства «Лікарня №1» Житомирської міської ради; на посаду директора комунального підприємства «Лікарня №2»; на посаду директора комунального підприємства «Дитяча лікарня імені В.Й. Башек», - йдеться в оголошеннях.

Документи для участі в конкурсі приймаються в запечатаному вигляді з 28 листопада 2018 року по 21 грудня 2018 року включно за адресою: 10014, м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 4/2, каб 272, управління охорони здоров’я Житомирської міської ради.

З переліками документів, які потрібно подати на конкурси на посади керівників комунальних підприємств «Лікарня №1», «Лікарня №2» та «Дитяча лікарня імені В.Й.Башек», можна ознайомитись на сайті Житомирської міської ради.

Заступник начальника управління охорони здоров’я Житомирської міської ради Ірина Шкап 28 листопада у коментарі Житомир.info уточнила, що зараз головні лікарі ЦМЛ №1 та ЦМЛ №2 працюють на своїх місцях.

«Головні лікарі як працювали, так і працюють. Вони, як й інші кандидати на посади керівників комунальних підприємств, можуть подавати свої документи», - сказала Ірина Шкап.

Зазначимо, що головним лікарем ЦМЛ №1 від 25 червня 2018 року є Володимир Мордюк, а головним лікарем ЦМЛ №2 – Віктор Павлусенко.

Нагадаємо, 15 листопада на сайті міськради з’явилося оголошення про скасування конкурсів на посади головних лікарів дитячої лікарні та дитячої стоматполіклініки через автономізацію міських закладів охорони здоров’я.

Як повідомляв Житомир.info, 1 листопада, побувавши з робочим візитом у Житомирі, в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун на своїй сторінці у Facebook написала, що найближчим часом у міській раді Житомира проголосують за рішення щодо процесу автономізації всіх спеціалізованих закладів охорони здоров’я.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шкап міська рада конкурс лікарня  
Матеріали по темі