Події

У селі Житомирської області чоловік, який зайшов у гості до родичів, знайшов їх неживими

28 November 2018, 12:34

Бездиханні тіла 51-річного жителя с. Хажина Бердичівського району та його 80-річної матері виявили у їх будинку 27 листопада. Попередньо, вони загинули через отруєння сполуками вуглецю.

Про це 28 листопада поінформував відділ комунікації поліції Житомирської області.

«27 листопада близько 15:00 до поліції надійшло повідомлення від жителя району про загибель двох його родичів. Чоловік розповів, що навідався до них у будинок, де й виявив тіла господарів. На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції. Під час поверхневого огляду поліцейські не виявили у загиблих видимих тілесних ушкоджень, що могли стати причиною смерті. За попередніми даними, у будинку відбулося задимлення через тління ковдри, що могло призвести до отруєння господарів», - йдеться у повідомленні.

Нині у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України, триває подальше з’ясування обставин події. Тіла загиблих направлено для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причин смерті.

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада 2017 року на пожежі в с. Потіївка Радомишльському районі згоріли літня жінка та її 39-річний син.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичівській район поліція тіла  
Матеріали по темі