Суспільство

Лазерна епіляція неодимовим лазером – надійний спосіб позбутися волосся назавжди

28 November 2018, 15:05

Протягом усієї історії людства жінки безуспішно боролися із зайвим волоссям. Які тільки засоби для цього не використовували! Але в них було принаймні два недоліки: висока травматичність і низька ефективність. Адже жоден із них не гарантував того, що волосся через деякий час не з’явиться знову.

Однак технології не стоять на місці, і в наш час ця проблема вирішується досить просто. Спеціалісти клініки LaserOne пропонують видалити небажане волосся раз і назавжди — https://laserone.com.ua/laser_hair_removal/. Сучасні технології та інноваційне обладнання справді здатні позбавити вас такої неприємності.

Особливості лазерної епіляції

Інноваційне мультифункціональне обладнання SYNCHRO REPLA:Y (DEKA, Італія) об’єднує принцип дії олександритового та неодимового лазерів. Олександритовий лазер миттєво видаляє волосся на оброблюваній ділянці шкіри, а неодимовий — здатний видалити його навіть на темній і засмаглій шкірі.

Варто зазначити, що це обладнання має сертифікати якості не лише України, а і ЄС, які підтверджують його цілковиту безпечність. Воно вдало видаляє всі типи волосся та однаково ефективне на будь-якій шкірі.

Проводять процедуру винятково лікарі-дерматологи — висококваліфіковані фахівці у галузі апаратної косметології. Полегшує перебіг процедури охолоджувальна система лазера. Але в особливо делікатних зонах можна застосовувати місцеву анестезію.

До переваг такої процедури належать:

  • абсолютна безболісність;
  • видалення будь-якого типу волосся;
  • жодного подразнення в результаті епіляції;
  • можливість робити процедуру в будь-який період року;
  • ефективність;
  • результат зберігається протягом багатьох років.

Щоб позбутися небажаного волосся назавжди, варто пройти курс процедур. Адже лазер може видалити тільки ті волосяні цибулини, які перебувають у стадії активного росту. Тож через 3–4 тижні процедуру потрібно повторити. Кількість і періодичність таких сеансів залежить від місця та інтенсивності росту волосся.

Завдяки тому, що ця технологія цілком безпечна, проводити процедуру можна на будь-якій ділянці шкіри. Вартість залежить від ділянки, на якій планується видалення. До протипоказань до проведення лазерної епіляції належать злоякісні новоутворення шкіри, засмага, вагітність і лактація, герпес.

Підготовка та особливості проведення

До процедури видалення волосся варто підготуватися відповідним чином. За декілька днів поголити ділянку, на якій планується видалення волосся, щоб у день процедури його довжина становила 1–2 мм. Уникати інших методів видалення волосся, окрім гоління, за місяць до запланованої процедури. Навіть якщо ви збираєтеся позбутися небажаного волосся на обличчі, не варто користуватися пінцетом та воском для його видалення між та безпосередньо перед проведенням процедур.

Після епіляції лікар обробляє відповідну зону спеціальним протизапальним кремом із вмістом пантенолу. Потім протягом 2–3 днів бажано змащувати цю ділянку шкіри вдома самостійно, щоб уникнути можливого запалення. Також не бажано одразу після процедури відвідувати сауну або басейн.

Якщо ви вирішили пройти процедуру влітку, то протягом двох тижнів бажано прикривати ділянку, де видалялося волосся, одягом, щоб уникнути потрапляння під сонячні промені. А після цього користуватися сонцезахисним кремом. Також під забороною гарячий душ. За можливості варто відмовитися від значних фізичних навантажень протягом 3–4 днів після процедури.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі