Влада

Голова Житомирської ОДА створив оперативний штаб, який буде реагувати на ускладнення руху на дорогах узимку

28 November 2018, 17:05

У Житомирській області діє оперативний штаб для взаємодії установ і організацій при ускладненні руху на дорогах в зимовий період 2018/19 у зв’язку з погіршенням погодних умов.

Відповідне розпорядження підписав голова облдержадміністрації Ігор Гундич, – повідомляє прес-служба ОДА.

«Утворити оперативний штаб для взаємодії відповідних установ та організацій при ускладненні руху на дорогах загального користування в області в зимовий період 2018/19 року у зв’язку з погіршенням погодних умов та затвердити його склад», – йдеться у документі.

Оперативний штаб при ускладненні руху на дорогах загального користування має вживати усіх необхідних заходів: обмеження руху, регулювання руху, визначити місця для відстою великогабаритного транспорту та пунктів обігріву тощо.

До складу штабу входять представники ОДА, Національної поліції, патрульної поліції, Гідрометцентру, управління Укртрансбезпеки та ДСНС, облавтодору та Служби автомобільних доріг в області.

Нагадаємо, жителі смт Романів Житомирської області нарікали, що з настанням морозів дороги в селищі стали, мов скляні, і жодними протиожеледними сумішами їх ніхто не посипає. В Романівській РДА пообіцяли виправити ситуацію.

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада дороги Житомира перетворились на суцільну ковзанку, а зранку, 26 листопада, в обласному центрі випав сніг. На вулицях Житомира сніговий покрив прибирали 9 одиниць техніки, а на дорогах області працювали 68 спецмеханізмів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження Гундич дорога сніг зима  
Матеріали по темі