Суспільство

Сучасний погляд на ЖКГ від УК «Полісся»

29 November 2018, 16:05

Кожен з нас, щодня виходячи зі своєї квартири, хоче потрапити в чистий та доглянутий під‘їзд, викликати ліфт з впевненістю, що він працює та вийти в двір, який, не зважаючи на пору року та час доби, обрадує чистотою та свіжістю.

Звичні для більшості ЖЕКи не можуть в повній мірі задовольнити такі звичайні потреби мешканців багатоповерхівок, але прогрес не стоїть на місці і на сьогоднішній день в кожної людини є можливість змінити своє життя на краще, відмовившись від застарілого обслуговування та скористатись якісними, оперативними та потрібними послугами від Управляючої компанії «Полісся» за ту ж саму вартість!


Управляюча компанія «Полісся» спеціалізується на обслуговуванні квартир, будинків та прибудинкових територій за тарифами, подекуди нижчими за ЖЕКівські.

•Управляюча компанія «Полісся» веде свою діяльність прозоро і публічно;

• Саме в УК «Полісся» вперше запровадили надійну та просту для громадян систему обробки заяв по телефону та в соціальних мережах.

• Управляюча компанія «Полісся» щороку формує публічний план-графік поточних та капітальних ремонтів. Остаточне рішення про ремонт ухвалюють співвласники будинків;

• Усі роботи УК «Полісся» приймає за участі мешканців. Люди можуть впливати на хід виконання робіт, їх складові та вартість.

•Управляюча компанія «Полісся» постійно розвивається та впроваджує якісно нові послуги для Вашого комфорту.

•УК «Полісся» пропонує якісно нову послугу: замовити будь-яку потрібну довідку можна не виходячи з дому, просто зателефонувавши в УК «Полісся»

•Також УК «Полісся» пропонує послуги прибирання в квартирі, хімчистку м’яких меблів, видалення запахів та новітню технологію знищення шкідливих мікроорганізмів - озонування та багато іншого!

Цікавить якась конкретна послуга? Зателефонуйте нам, ми допоможемо у вирішенні будь-якого питання!

Номери телефонів УК «Полісся»: telephone_receiver:0412552140; 0933264219; 0682295755

Також, знайти УК «Полісся» Ви можете у зручній для Вас соціальній мережі: facebook.com/ukpolissya або instagram.com/ukpolissya.

Ми раді працювати з Вами!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі