Новини компаній

Чим корисний розкидач органічних добрив від компанії АГ-БАГ-УКРАЇНА

3 December 2018, 11:15

Щоб досягти успіхів в аграрній справі, необхідно докласти максимум зусиль. Крім правильної і своєчасної обробки грунту, важливо замислитися про якісне обладнання. Для отримання гарного врожаю величезну роль відіграє родючість землі. Проте навіть при використанні мінеральних добрив земля потребує органічного живлення. Забезпечити його легко за допомогою надійної техніки, яка в широкому асортименті представлена на сайті ag-bag.ua. Окрім розкидачів добрив, компанія пропонує бункери-перевантажувачі зернових, самоскиди, силосні причепи та інші причепи німецького виробництва.

Кращий розкидач добрив – це, безумовно, ANNABURGER

Здатністю точно і рівномірно розкидати гній ВРХ, курячий послід та іншу органіку володіє далеко не вся техніка. Найчастіше фермерам доводиться вирішувати нелегке завдання з метою визначити найбільш прийнятний варіант за доступною вартістю. На щастя, бренд Annaburger винайшов особливий підхід до розробки сільськогосподарського обладнання. Під торговою маркою випускається унікальний розкидач органічних добрив, ціна якого повністю відповідає якості. З урахуванням переваг техніки питання про доцільність купівлі автоматично знімається.

Давайте розглянемо головні плюси:

  • Економічність. Обладнання ANNABURGER замінює близько 5 аналогічних машин. Крім цього, техніка знижує витрати на мінеральні добрива завдяки здатності збільшити частку внесення органічних добрив.
  • Технологічність. Розкидач продуманий, точний, універсальний. Внесення всіх видів органічних добрив, регулювання ширини і кута розкидання, контроль управління через GPS – лише частина переваг обладнання.
  • Зручність експлуатації та обслуговування. Розкидач оснащений системами відключення при перенавантаженні, а завдяки зручному розміщенню робочих елементів заміна при зносі не вимагає зусиль.

Ефективність гною великої рогатої худоби та інших видів органічних добрив доведена багаторічною практикою. Але, на жаль, через неправильну організацію зберігання, транспортування і розкидання вартість застосування органіки змушує задивлятися в бік хімічних поживних речовин. З розкидачем ANNABURGER фермерам не доведеться відмовлятися від органічних добрив. Устаткування розраховане на великі обсяги, що значно підвищує продуктивність і знижує витрати. А відмінні характеристики потужності і зручне управління забезпечують комфортну, надійну експлуатацію.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі