Місто

​У Житомирі вдруге провели тендер на ремонт вулиці Західної: виграла київська фірма за 2,7 млн грн

4 December 2018, 11:15

Управління комунального господарства Житомирської міської ради вдруге провело тендер на капітальний ремонт вулиці Західної (від вулиці Святого Йоана Павла ІІ до вулиці Каховської). Результати першого тендеру на початку жовтня відмінили, бо тендерна комісія відхилила усі пропозицій.

У новому тендері брали участь дві фірми: ТОВ «Перспектива Місто Буд», з пропозицією в 2 млн 685,6 тис. грн, та ПрАТ Житомирське ШБУ №19, з пропозицією 2 млн 799,2 тис. грн.

12 листопада відбулось розкриття тендерних пропозицій і переможцем відкритих торгів було визнано київську фірму ТОВ «Перспектива Місто Буд», з якою 3 грудня управління комунального господарства уклало договір на капремонт частини вулиці Західної за 2 млн 685,6 тис. грн.

Згідно плану фінансування робіт, що додається до договору, у грудні 2018 року підрядник отримає 50 тис. грн, решта фінансування має надійти частинами протягом березня-жовтня 2019 року. Строк виконання робіт – до 1 листопада 2019 року.

За даними ресурсу YouControl, ТОВ «Перспектива «Місто Буд» зареєстроване рік тому в Києві. Основний вид діяльності – будівництво житлових та нежитлових приміщень. Керівником фірми з вересня 2018 року є Гребенюк Руслан Володимирович, який і є засновником товариства. Розмір статутного фонду – 500 тис. грн.

Нагадаємо, на початку жовтня управління комунального господарства повідомляло про намір укласти договір на капремонт вулиці Західної з переможцем відкритих торгів - ТОВ «Асфальт плюс». Тоді цінова пропозиція становила 2 млн 868 тис. грн. Однак 5 жовтня стало відомо, що тендерна комісія відхилила усі пропозиції та визнала тендер таким, що не відбувся.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2016 року на вулиці Західній у Житомирі прокладали каналізаційну мережу і люди скаржились на відкриті люки, ями і бруд.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер Західна капремонт УКГ  
Матеріали по темі